„Drumul morţii”, pavat cu alte cruci. Poliţiştii au aflat cum s-a produs teribilul accident în urma căruia a fost instituit Planul roşu de intervenţie

Poliţiştii au stabilit cum s-a produs accidentul în care o şoferiţă, fiul şi bunicul au decedat pe loc, pe E85, cunoscut ca "Drumul morţii".

23 mai 2023, 19:48
„Drumul morţii”, pavat cu alte cruci. Poliţiştii au aflat cum s-a produs teribilul accident în urma căruia a fost instituit Planul roşu de intervenţie

După mai multe cercetări în locul în care  avut loc tragedia din 22 mai 2023, aproape de localitatea Secuieni, pe „Drumul morţii”, E85, poliţiştii au elucidat modalitatea în care s-a petrecut accidentul.

Cauza ar fi reprezentat-o o depăşire neregulamentară, în urma impactului provocat pierzându-şi viaţa trei persoane.

Citeşte şi Șofer de TIR român, erou în Germania. Tânărul a sărit în flăcări pentru a-și salva un coleg de breaslă

„Din primele cercetări a reieşit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcţia Bacău spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bacău“, au explicat oamenii legii.

Citeşte şi  Accident cu trei morţi, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

În urma impactului violent, o femeie de 31 de ani, fiul acesteia, un băieţel de 3 ani şi un bărbat de 56 de ani, bunicul copilului, toţi din municipiul Roman, au decedat pe loc. Traficul rutier pe E 85 a fost blocat circa două ore. În acest caz a fost deschisă o anchetă, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.