Dublă eliminare la Survivor All Stars 2024! Elena Marin, trimisă acasă după ce Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă

Elena Marin pleacă de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Jorge. Faimoșii au suferit o dublă pierdere, după ce Roxana Nemeș a fost eliminată din motive medicale.

09 feb. 2024, 00:38
Dublă eliminare la Survivor All Stars 2024! Elena Marin, trimisă acasă după ce Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă
Elena Marin, eliminată de la Survivor All Stars România 2024

Jocul pentru recompensă din ediția din 8 februarie de la Survivor All Stars a fost câștigat de Războinici, cu scorul de 7 la 2. În urma duelului, echipa Faimoșilor a pierdut-o pe Roxana Nemeș, eliminată din competiție din cauza problemelor medicale.

Citește și: Lovitură grea pentru Faimoși, în ediția din 8 februarie! Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor All Stars 2024

„Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate. Vă mulțumesc din suflet! Să fiți buni!”, a declarat Roxana Nemeș, după eliminare.

În consiliu, echipa Faimoșilor l-a propus spre eliminare pe Jorge, fiind coechipierul care a obținut cele mai puține puncte la Survivor All Stars. Jorge a propus-o pe Elena Marin.

Ulterior Jorge și Elena Marin au intrat la duel, unde au dat tot ce au putut pe traseu. Cu toate acestea, doar unul dintre ei își continuă parcursul în competiție.

După ce a fost învinsă de Jorge, Elena Marin a declarat că e mândră de tot ce a realizat la Survivor All Stars.

„Nu e plăcut, dar cred că nimic nu este întâmplător, am dat tot ce am putut, am avut emoții, am încercat să nimeresc, mi-am dat seama că nu este o bilă foarte grea și am încercat să țintesc primele…nu a fost să fie…Sunt mândră de mine, au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații…am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie, mă duc acasă la familia mea, mă duc acasă la cei care mă iubesc…cred că locul meu este acasă”, a spus Elena Marin.

Citește și: Survivor All Stars 8 februarie 2024. Pierdere enormă pentru echipa Războinicilor, după o accidentare de coșmar: „Am o gaură în tibie”. Cine va câștiga jocul de recompensă

La finalul episodului cu numărul 10, Jorge a acuzat grave probleme de sănătate, implorându-și colegii să cheme asistența medicală. Viața din jungla Dominicană devine tot mai dură, iar condițiile de trai, lipsa hranei, epuizarea fizică și mentală își spun cuvântul asupra concurenților. Sezonul trecut, în timpul probei pentru imunitate, a fost eliminat de la Survivor din cauza unei accidentări grave la genunchi. Acesta s-a dezechilibrat de pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip. Faimosul a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Republica Dominicană, iar pentru a se putea recupera complet, în condiții normale, a fost trimis acasă.