Survivor All Stars 8 februarie 2024. Pierdere enormă pentru echipa Războinicilor, după o accidentare de coșmar: „Am o gaură în tibie”. Cine va câștiga jocul de recompensă

Clipe de coșmar pentru Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor, la Survivor All Stars. Concurentul s-a accidentat grav, iar durerile sunt greu de suportat.

08 feb. 2024, 22:52
Survivor All Stars 8 februarie 2024. Pierdere enormă pentru echipa Războinicilor, după o accidentare de coșmar: „Am o gaură în tibie”. Cine va câștiga jocul de recompensă
Pierdere uriașă pentru Războnici la Survivor All Stars

Sorin Pușcașu trece prin clipe extrem de grele la Survivor All Stars. Războinicul s-a accidentat grav la picior, durerile fiind greu de suportat. Concurentul a dezvăluit că are o gaură în tibie care ajunge până la os. Noaptea trecută a fost dificilă pentru acesta, pentru că durerile nu i-au dat pace, dar încearcă să rămână pozitiv și să se întoarcă pe teren în forță.

Citește și: Roxana Nemeș, operată de endometrioză. Faimoasa de la Survivor All Stars: „La mine, era vorba despre dureri cronice”

„Cred că e prima noapte în care am dormit foarte rău. În prima noapte în care am ajuns aici a fost rău pentru că a trebuit că mă obișnuiesc cu podeaua care e foarte grea, cu șoldurile, cu tot ce mă apăsa, dar aseară a fost cea mai grea seară, ca să zic așa, pentru că a început să mă doară piciorul de la traseu.

M-am accidentat destul de rău, efectiv am o gaură în tibie care este până la os. Tot aștept să se recupereze, să se recupereze, dar în mediul ăsta se recuperează un pic mai greu. Ieri am fost lăsat să intru pe traseu, mi s-a dat acordul, m-am bucurat, am vrut să intru”, a spus Sorin Pușcașu.

Citește și: Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars? Detaliile care i-au dat de gol: „Noi suntem unu și același”

În ediția din 8 februarie 2024, jocul de la Survivor All Stars se dă pentru recompensă – mărgele de brânză cu smântână.

Ana Porgras s-a întros în tabăra Faimoșilor, după ce a fost capturată de către Războinici pentru o noapte. Faimoșii au fost nevoiți să trimită un concurent care să le devină coleg Războinicilor pentru o zi, după ce au pierdut duelul din ediția trecută.

„M-au primit foarte bine, mi-au zis că au vrut să-mi dea o zi de vacanță, să scap din atmosfera echipei mele. Sunt foarte fericită. Toată lumea face câte ceva, nu pot decât să stau să-i observ, nu pot să mă bag peste ei. Sunt musafir astăzi”, a spus Ana Porgras,