Survivor All Stars 8 februarie 2024. Pierdere enormă pentru echipa Războinicilor, după o accidentare de coșmar: „Am o gaură în tibie”. Cine va câștiga jocul de recompensă

Clipe de coșmar pentru Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor, la Survivor All Stars. Concurentul s-a accidentat grav, iar durerile sunt greu de suportat.
Alina Costache
08 feb. 2024, 22:52
Survivor All Stars 8 februarie 2024. Pierdere enormă pentru echipa Războinicilor, după o accidentare de coșmar: „Am o gaură în tibie”. Cine va câștiga jocul de recompensă
Pierdere uriașă pentru Războnici la Survivor All Stars

Sorin Pușcașu trece prin clipe extrem de grele la Survivor All Stars. Războinicul s-a accidentat grav la picior, durerile fiind greu de suportat. Concurentul a dezvăluit că are o gaură în tibie care ajunge până la os. Noaptea trecută a fost dificilă pentru acesta, pentru că durerile nu i-au dat pace, dar încearcă să rămână pozitiv și să se întoarcă pe teren în forță.

Citește și: Roxana Nemeș, operată de endometrioză. Faimoasa de la Survivor All Stars: „La mine, era vorba despre dureri cronice”

„Cred că e prima noapte în care am dormit foarte rău. În prima noapte în care am ajuns aici a fost rău pentru că a trebuit că mă obișnuiesc cu podeaua care e foarte grea, cu șoldurile, cu tot ce mă apăsa, dar aseară a fost cea mai grea seară, ca să zic așa, pentru că a început să mă doară piciorul de la traseu.

M-am accidentat destul de rău, efectiv am o gaură în tibie care este până la os. Tot aștept să se recupereze, să se recupereze, dar în mediul ăsta se recuperează un pic mai greu. Ieri am fost lăsat să intru pe traseu, mi s-a dat acordul, m-am bucurat, am vrut să intru”, a spus Sorin Pușcașu.

Citește și: Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars? Detaliile care i-au dat de gol: „Noi suntem unu și același”

În ediția din 8 februarie 2024, jocul de la Survivor All Stars se dă pentru recompensă – mărgele de brânză cu smântână.

Ana Porgras s-a întros în tabăra Faimoșilor, după ce a fost capturată de către Războinici pentru o noapte. Faimoșii au fost nevoiți să trimită un concurent care să le devină coleg Războinicilor pentru o zi, după ce au pierdut duelul din ediția trecută.

„M-au primit foarte bine, mi-au zis că au vrut să-mi dea o zi de vacanță, să scap din atmosfera echipei mele. Sunt foarte fericită. Toată lumea face câte ceva, nu pot decât să stau să-i observ, nu pot să mă bag peste ei. Sunt musafir astăzi”, a spus Ana Porgras,

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce să pui în dulceața de căpșuni ca să-i dai un gust divin. Îți va aduce aminte de copilărie
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Lovitură devastatoare pentru Mădălin Ionescu. A pierdut cel mai drag om
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'