Lovitură grea pentru Faimoși, în ediția din 8 februarie! Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor All Stars 2024

Surpriză de proporții în ediția de joi de la Survivor All Stars. Roxana Nemeș, din echipa Faimoșilor, a fost eliminată din competiție în ediția din 8 februarie 2024.

08 feb. 2024, 23:22
Lovitură grea pentru Faimoși, în ediția din 8 februarie! Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor All Stars 2024
Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor All Stars 2024

Roxana Nemeș a fost eliminată de la Survivor, dar la fel ca și în sezonul ei, din motive medicale. Daniel Pavel a făcut marele anunț în timpul consiliului, după ce echipa ei a pierdut jocul pentru recompensă.

„Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate. Vă mulțumesc din suflet! Să fiți buni!”, a declarat Roxana Nemeș, după elimminare.

„A plecat cea mai sexy!”, a fost reacția lui Jador.

Citește și: Survivor All Stars 8 februarie 2024. Pierdere enormă pentru echipa Războinicilor, după o accidentare de coșmar: „Am o gaură în tibie”. Cine va câștiga jocul de recompensă

Vedeta a mai avut probleme în trecut, ea fiind operată de endometrioză. Blondina s-a confruntat cu dureri cronice foarte mari, iar după mai multe investigații, medicii au descoperit că suferă de boala care poate duce la infertilitate. Din fericire, faimoasa de la Survivor All Stars a fost operată, iar acum este foarte bine. Vedeta a spus că își dorește să devină mamă și să aibă un copil cu soțul ei, Călin Hagima, însă Cel de Sus decide când este momentul potrivit.

„Acesta a fost motivul pentru care am și spus public că am suferit de endometrioză. Pentru că, din păcate, suferă foarte multe femei de boala asta și nu știu ce au. Sunt foarte puțini doctori care își dau seama că este vorba de endometrioză. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!

Eu nu sunt pro operații. Dar, din păcate, când vine vorba despre endometrioză, nu există altă soluție. Așa că, dacă le pot da un sfat femeilor, este acela de a merge neapărat la un control, să-și facă investigații, să aibă grijă de ele și de sănătatea lor.

Și referitor la copil, Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul să vină. În cazul meu, endometrioza a fost într-un stadiu mic. Deci nu afecta neapărat o sarcină. La mine, era vorba despre dureri cronice”, a declarat Roxana Nemeș, pentru Viva.ro.

Citește și: Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars? Detaliile care i-au dat de gol: „Noi suntem unu și același”