O mamă a făcut infarct când a auzit că fiul ei de 22 de ani a murit într-un cumplit accident rutier. Medicii i-au acordat primul ajutor

Tragedie în familia tânarului care a murit înainte de Revelion în accidentul rutier de la Bohotin, judeţul Iaşi. Mama tânarului a facut infarct, în aceeaşi seară, dupa ce a aflat ca fiul ei s-a prăpădit.

02 ian. 2023, 08:43

Dublă tragedie la Iaşi. Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident rutier produs vineri seara în localitatea Bohotin din judeţul Iaşi, pe DN 28, între un autobuz şi un autoturism.

Anton se afla la volanului unui autoturism Audi şi se întorcea acasă după ce petrecuse cu nişte prieteni. Într-o curbă, pe linie continuă, şoferul a intrat cu Audi-ul pe contrasens unde s-a izbit de un autocar. Autocarul a împins maşina circa 40 de metri după impact. În urma impactului, maşina lui Anton a luat foc. Mai mulţi şoferi au oprit şi au sărit să stingă flăcările.

Citeşte şi: Accidente grave în prima zi din 2023. Două maşini s-au făcut praf pe DN13 Sighişoara-Târgu Mureş. O maşina a luat foc în Bihor

În accident, Anton, tânărul de 22 de ani, a suferit o fractură de coloană cervicală şi un traumatism toraco-abdominal, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să îl salveze, fiind declarat decesul.

Citeşte şi: Primul român care a murit în accident în 2023. A fost spulberat de o mașină în timp ce traversa pe la trecere. Val de accidente în prima zi a Noului An

Când a aflat vetea morţii fiului ei, mama lui Anton a suferit un soc puternic. Femeii i s-a facut rau, a cazut din picioare si a fost chembata ambulanta. Medicii i-au acordat primul ajutor.