Duckadam, declaraţie amuzantă: "Când mergeam la şpriţ, ştiam să bem şpriţ. Când mergeam la femei, mergeam la femei. Nu le amestecam"

Publicat: Miercuri, 22 Iulie 2020 10:38 // Actualizat: Miercuri, 22 Iulie 2020 10:40 // Sursa: romaniatv.net

"Eroul de la Sevilla" i-a acordat un interviu lui Ovidiu Ioaniţoaia, în care a dezbătut mai multe aspecte legate de actualitatea de la FCSB, dar a povestit şi detalii picante din vremea când era jucător şi ajungea să câştige cu Steaua Cupa Campionilor Europeni.

"Şpriț pentru noi însemna că mergeam la Hanul lui Manuc, unde era un șef care m-a învățat să beau vinul alb cu Pepsi și cu apă minerală. Nu eram șprințangii, dar ne plăcea să mergem. Mai ales după meciuri mai mergeam la o bere. Tot timpul în grup. Unii mai scăpau și separat.

La Iovan și Bumbescu cred că e multă poveste. Fane era un tip care băga o echipă întreagă sub masă, atât de rezistent era! Dar îi plăcea! Noi mergeam și cu cei de la Dinamo, ne întâlneam în jurul stadionului "23 August", ieșeam la bere. Eram colegi la echipa națională. Eu fac mereu comparație cu ce astăzi și ce era înainte. Păi, când jucam fotbal, jucam fotbal. Când mergeam la șpriț, știam să bem un șpriț. Când mergeam la femei, știam că mergem la femei. Nu le amestecam! Acum se amestecă! Ha, ha, ha!", a povestit fostul preşedinte de imagine al FCSB.

Citeşte şi: BOALA TERIBILĂ cu care se luptă Helmut Duckadam. "Iau zilnic în jur de 18-20 de pastile!"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bumbescu duckadam iovan şpriţ
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H