Duckadam, internat la Spitalul Militar Central pentru investigaţii

Preşedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, se află internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru mai multe investigaţii, după ce săptămâna trecută a fost supus, la Constanţa, unei intervenţii chirurgicale minore, cauzată de o ischemie la nivelul antebraţului drept.

RomaniaTV.net
13 sept. 2012, 13:32
Duckadam, internat la Spitalul Militar Central pentru investigaţii

Oficialul FC Steaua va susţine, vineri, de la ora 10.00, la Spitalul Militar Central, o conferinţă de presă.

Helmuth Duckadam a fost internat, săptămâna trecută, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Duckadam a chemat ambulanţa pentru a fi transportat la spital după ce, în timp ce se afla cu fiica sa în vârstă de patru ani pe faleza din Constanţa, a vrut să o ia în spate. El a spus că s-a forţat un pic şi, date fiind problemele anterioare pe care le-a avut la braţul drept, un cheag de sânge i-a blocat circulaţia la antebraţ.

Helmuth Duckadam a fost transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, fiind apoi internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul „insuficienţă arterială acută la antebraţul drept”.

În cursul nopţii de joi spre vineri a primit tratament şi a fost monitorizat, iar vineri dimineaţă a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe artera radială a braţului, pentru a fi îndepărtate cheagurile de sânge.

În 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara.

Duckadam a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a apărat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Cu „roş-albaştrii” a mai cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. Are 133 de meciuri în prima ligă şi două selecţii la echipa naţională.