DUCKZILLA, gigantica răţuşcă olandeză, a fost UCISĂ de un seism puternic, în Taiwan

Poreclită şi Duckzilla, gigantica răţuşcă gonglabilă, din cauciuc, creată în Olanda, şi-a găsit sfârşitul în Taiwan, după un seism puternic ce a afectat regiunea.

RomaniaTV.net
05 nov. 2013, 10:07
DUCKZILLA, gigantica răţuşcă olandeză, a fost UCISĂ de un seism puternic, în Taiwan

Celebra răţuşcă de cauciuc creată în Olanda, de către Florentijn Hofman şi a pornit anul acesta în turul lumii, scrie Daily Mirror.

Dar Duckzilla, care este înaltă de 8 metri, a avut ghinion în Taiwan, unde a fost surprinsă de un seism puternic ce a „ucis-o”, deoarece seismul cu magnitudinea de 6,3 i-a tăiat „respiraţia”, adică alimentarea cu energie electrică a pompei de aer care o ţinea „în viaţă”.

Citeşte şi De la răţuşca cea urâtă, la zâna cea frumoasă. Transformări uluitoare ale femeilor GALERIE FOTO

Astfel, gigantica şi simpatica răţuşcă s-a dezumflat chiar sub privirile disperate ale adoratorilor ei, care priveau neputincioşi spre ea. Unii dintre cei care au asistat la aceste scene dramatice au fost atât de supăraţi, încât le-au cerut şi celorlalţi să păstreze câteva momente de reculegere în memoria răţuştei.

Dar Duckzilla va reînvia şi de data aceasta, aşa cum a făcut în Hong Kong, unde a mai „murit” odată din cauza poluării şi a vandalilor.