Duduianu Senior a dat ordinul din puşcărie! Plan de răzbunare: „Vrea ca ucigaşul fiului său să fie executat!”

Nicolae Duduianu a pus la cale un plan de răzbunare după ce fiul său, Emi Pian, a fost ucis. Totul ar fi plănuit în cel mai mic detaliu, cu toate că liderul Duduienilor se află în spatele gratiilor.

11 aug. 2020, 10:35
Duduianu Senior a dat ordinul din puşcărie! Plan de răzbunare: „Vrea ca ucigaşul fiului său să fie executat!”

Nicolae Duduianu vrea cu orice preţ să răzbune moartea fiului său, scrie Cancan. Astfel, la priveghi, interlopii ar fi decis că seniorul să rezolve cazul din puşcărie. Din câte se pare, adevăratul lider al Duduienilor ar intenţiona să-i „execute” pe cei din clanul Rinu în următoarea perioadă. În familia răposatului Emi Pian s-ar fi discutat de angajarea a 5-6 „băieţi” care să rezolve „treaba murdară”, iar ulterior seniorul să-şi asume faptele.

Bombă în dosarul Emi Pian! Ciprian Napy, presupusul ucigaş, se declară nevinovat şi cere să iasă din închisoare

„Nicolae Duduianu vrea cu orice preţ răzbunare. Vrea ca ucigaşul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-şi asume toate faptele, pentru că e la puşcărie, e bătrân şi n-ar mai avea mult de dus”, au declarat surse din anturajul clanului pentru Cancan.

Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, rupe tăcerea. Declaraţii incendiare: „Au vrut să se afirme şi să omoare un Duduianu”

Nicolae Duduianu s-ar afla internat la Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost dus de urgenţă în urma unui infarct, suferit după ce a aflat de moartea fulgerătoare a fiului său. Din câte se pare, capul Duduienilor n-ar fi într-o stare de sănătate prea bună.

Nicolae Duduianu este închis pentru tentativa de omor.