Regretatul Nosfe, la Chefi la cuţite. Artistul participase împreună cu soţia lui

Regretatul Nosfe, la Chefi la cuţite. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au o sarcină foarte grea, trebuie să îşi aleagă concurenții potriviți strategiei fiecăruia dintre ei, pentru a forma echipele cu care vor intra în etapa battle-urilor.

17 oct. 2022, 21:10

Regretatul Nosfe, la Chefi la cuţite. Până acum, după prima probă eliminatorie din bootcamp, au mai rămas în cursă 60 de participanți – care se luptă pentru ocuparea celor 18 locuri vacante din echipele Chefilor, pentru că din cele 21 disponibile, trei sunt deja ocupate de câștigătorii cuțitelor de aur, care nu trebuie să se confrunte cu provocările din bootcamp.

Este cea mai grea zi. Va trebui să-i depistez pe cei șase concurenți, care împreună cu deținătorul cuțitului de aur, vor deveni cei șapte fantastici”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Vreau să văd cum lucrează concurenții, cum se mișcă, dacă pierd timp, dacă sunt organizați. Pentru mine contează foarte mult să fie organizați. Nu în ultimul rând, trebuie să fie pe stilul meu”, a explicat Chef Sorin Bontea, în vreme ce Chef Florin Dumitrescu a punctat: ”Trebuie să fie oameni cu care să ai chimie, să-ți fie drag să tragi pentru ei”.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe. În timpul concertului ar fi cerut o pauză: „S-a dat jos de pe scenă că îi este rău”

Regretatul Nosfe, la Chefi la cuţite

Unul dintre concurenții ediţiei de luni seara este chiar NOSFE, co-fondatorul trupei Șatra B.E.N.Z., care s-a stins din viață recent, la doar 37 de ani. Pe numele real Darius Vlad Crețan, NOSFE a fost membru al trupei Șatra B.E.N.Z., dar a colaborat şi cu alți artiști (așa cum a fost piesa ”Condimente”, alături de Ruby).

Artistul a participat în sezonul 10 Chefi la cuțite alături de soția sa, Mădălina Crețan.

Nosfe se numără printre concurenții care au atras atenția juraților cu farfuriile lor spectaculoase. Acesta a decis să gătească un risotto cu legume, iar cuvintele de laudă ale chefilor nu au întârziat să apară.

Evoluția lor în preselecții a fost urmărită în cea de-a șasea ediție a show-ului culinar, atunci când jurații au fost impresionați de talentul în bucătărie al artistului, care avea și un cooking show online, Condimentele lui NOSFE. El s-a numărat printre concurenții care au trecut prin cea de-a doua probă din bootcamp-ul Chefi la cuțite, potrivit A1.ro.