Duelul declaraţiilor: Bute: Johnson va fi surprins/Glen Johnson: Bute are şi multe slăbiciuni VIDEO

Lucian Bute este în faţa celeui de-al 30-lea meci al carierei şi spune că este pregătit să îl învingă pe jamaicanul Johnson.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 08:00

Cu trei zile înainte de marea luptă, Lucian Bute şi Glen Johnson au susţinut o conferinţă de presă în care au avut duelul declaraţiilor.

Considerat favorit, Lucian Bute, vrea să obţină o victorie categorică în faţa lui Johnson, pentru a avea mai multă credibilitate.

Suntem prieteni de mult timp şi vom rămâne la fel şi de duminică. Un lucru e sigur, sâmbătă, în ring, vom uita de această prietenie. Viteza mea este cea care va face diferenţa. Ne-am antrenat împreună în 2009, dar de atunci mi-am îmbunătăţit stilul. Johnson va fi surprins„, a declarat Lucian Bute.


Jamaicanul Glen Johnson spune că are o strategie bine pusă la punct şi că ştie că Lucian Bute are multe slăbiciuni.

Lucian are multe calităţi, asta e sigur. Dar are şi multe slăbiciuni. Nu vi le voi spune care sunt pentru că i le veţi dezvălui. Nu mă gândesc la posibilitatea de a mă retrage, deoarece voi fi campion mondial. Fie că va fi prin knock-out, fie că va fi prin decizie unanimă, voi câştiga”, a spus sigur pe al Johnson.

Lucian Bute îl va întâlni sâmbătă noapte, la Quebec (3:30, ora României), pe jamaicanul Glen Johnson, 42 de ani, în cea de-a noua bătălie în care îşi pune în joc centura de campion mondial IBF la supermijlocie.