Duminică, încă un bilet Pariuri1X2.ro câştigător. Pariază astăzi pe aceste 3 sugestii

Ritm excelent pentru biletul oferit zilnic de redactia www.pariuri1x2.ro. Ieri am scos profitul fara mari emotii, cu 3 partide din Liga 1, Premier League si Ligue 1. In meciul Craiova – FC Botosani s-a marcat doar un singur gol, cel al gazdelor, pontul nostru fiind sub 3 asiatic, in timp ce duelul Newcastle – Tottenham, castigat de oaspeti cu 2-0, ne-a propus cele doua reusite de care aveam nevoie pe bilet. Combo-ul pariuri1x2.ro s-a ”inverzit” spre miezul noptii, dupa succesul la pas, cu 3-0, repurtat de PSG, la Guingamp.

RomaniaTV.net
14 aug. 2017, 08:18
Duminică, încă un bilet Pariuri1X2.ro câştigător. Pariază astăzi pe aceste 3 sugestii

Biletul zilei

Doua din cele 3 variante propuse pe biletul oferit astazi au in vedere golurile. Mizam pe cel putin 3 in dezechilibratul meci din Cupa Germaniei ce le opune pe BFC Dynamo (Liga a 4-a) si Schalke, dar si pe minimum doua in disputa Curzon Ashton – Telford, din liga a 6-a engleza. Tragem linie pe bilet cu un pont pentru Voluntari – Medias, penultima disputa a etapei cu numarul 6 din campionatul intern. Niciuna dintre combatante nu traverseaza o forma deosebita in startul acestei stagiuni. Totusi, FC Voluntari este echipa mult mai linistita pe plan financiar, ilfovenii plusand si la capitolul valorii lotului.

Biletul zilei

CUPA GERMANIEI, 19:30: BFC DYNAMO – SCHALKE 04, PESTE 2.5 GOLURI

LIGA 1, 18:30: VOLUNTARI – GAZ METAN, 1X

ANGLIA, NATIONAL LEAGUE NORTH: 21:45 CURZON ASHTON – TELFORD, PESTE 1.5 GOLURI

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

CITESTE SI: