Dumitru Buzatu: Aşa cum se profilează lucrurile, cred că va fi o restructurare a Guvernului

Dumitru Buzatu, vicepreşedintele PSD, este de părere că Guvernul va fi supus unui proces de restructurare, ca urmare a faptului că preşedintele Klaus Iohannis nu va accepta nominalizarea noilor miniştri care vor fi propuşi de social-democraţi, ca urmare a remanierii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi a demisiilor miniştrilor care candidează la alegerile europarlamentare.

RomaniaTV.net
17 apr. 2019, 12:55
Dumitru Buzatu: Aşa cum se profilează lucrurile, cred că va fi o restructurare a Guvernului

„Aşa cum se profilează lucrurile, cred că va fi o restructurare a Guvernului. În virtutea bunelor practici ale domniei sale (n.r.- preşedintelui Klaus Iohannis), în ghilimele bunele practici, ne aşteptăm ca să pună toate piedicile de care este capabil la această remaniere sau restructurare”, a afirmat Buzatu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Întrebat dacă Eugen Nicolicea este o soluţie bună pentru PSD, ca înlocuitor al lui Tudorel Toader, Buzatu a afirmat: „Nu e vorba dacă mi se pare mie bună. Este vorba de un vot majoritar care s-a dat pe această propunere şi eu trebuie să respect acest vot”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader, au precizat surse politice prezente la reuniune.

În locul acestora au fost agreate ca propuneri deputatul Oana Florea la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.

Citeşte şi: PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader şi îl înlocuieşte cu Eugen Nicolicea. Dăncilă: Aştept demisia lui Toader


loading...