Dumitru Buzatu: „Coronavirusul nu există. Sunteţi toţi nişte proşti”

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat luni în cadrul CEX că noul coronavirus nu există, apoi i-a catalogat pe liderii social-democrați drept "niște proști", neștiind că a uitat să închidă microfonul.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 13:57
Dumitru Buzatu: „Coronavirusul nu există. Sunteţi toţi nişte proşti”

Potrivit unor surse G4Media.ro, în cadrul ședinței de Comitet Executiv a PSD, Dumitru Buzatu a pus la îndoială existența coronaviruslui şi şi-a făcut colegii social-democraţi proşti. 

„Coronavirusul nu există”, ar fi declarat Buzatu în cadrul CEX.

La finalul luării de cuvânt, uitând să închidă microfonul, a spus astfel încât s-a auzit în întreaga sală unde se desfășura CEX-ul: „Oricum, sunteti toti niste prosti!”, au mai explicat sursele citate.

Reamintim că liderii PSD au avut luni o ședință online a Comitetului Executiv Național pentru a decide cum să trateze în Parlament proiectul de lege al guvernului privind carantina și izolarea. Actul normativ a fost adoptat joi de Camera Deputaților și se află în prezent în Senat, forul decizional, care este controlat de PSD.

Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va avea propuneri la Senat pentru modificarea proiectului de lege privind carantina iniţiat de Guvern, în sensul ca detaşările medicilor să fie făcute dintr-un corp de voluntari. Liderul inteirmar al PSD a adăugat că social-democraţii vor propune ca izolarea şi carantina să fie făcute gradual, ci să fie decizii luate în funcţie de gravitatea situaţiei.

„Există o părere astăzi expusă cu privire la detaşări, ele să fie dintr-un corp de voluntari, cum se întâmplă în acest moment în Franţa, plătiţi normal, diferit de ceilalţi medici”, a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei de luni a Comitetului executiv al PSD.

Citeşte şi Alina Gorghiu contraatacă PSD: „Ţara arde şi PSD se piaptănă şi se gândeşte la Congres”