Dumitru Dragomir ameninţă: Dacă încep să vorbesc, Piţurcă nu mai stă 6 luni la naţională

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a ieşit din nou la atac împotriva lui Victor Piţurcă, reafirmând că raportul de activitate al naţionalei pe anului 2012 este o sfidare la adresa Comitetului Federal.

RomaniaTV.net
20 dec. 2012, 06:35
Dumitru Dragomir ameninţă: Dacă încep să vorbesc, Piţurcă nu mai stă 6 luni la naţională

În prag de Sărbători şi în plină criză financiară a fotbalului românesc, un conflict la nivel înalt a căpătat o amploare din ce în ce mai mare între doi dintre cei mai importanţi oameni de fotbal de la noi. Cei doi sunt Dumitru Dragomir şi Victor Piţurcă, iar focul s-a aprins când şeful LPF şi-a exprimat public nemulţumirea faţă de raportul trimis de selecţioner Comitetului Executiv, referitor la echipa naţională. Piţurcă a răspuns acid, iar Dragomir a ieşit din nou la atac. „În momentul în care am văzut acel referat, mi-am dat seama că este o bătaie de joc adusă Comitetului Federal. Peste 20 de ani ce rămâne? Un raport de activitate de două pagini. Dacă ăsta e un raport de sfârşit de an…„, a spus Dragmir în emisiunea Contraatac, de la GSP TV.

Mai mult, preşedintele LPF a trecut şi la ameninţări, pornind de la faptul că selecţionerul s-a opus ca acesta să meargă în străinătate în acelaşi avion cu echipa reprezentativă: „Eu n-am diurne ca ei de la Federaţie, eu îmi plăteam de fiecare dată deplasările. Eu doar mergeam cu ei în acelaşi avion. Păi, eu aş vrea să nu mă mai ia, că nu mai stă şase luni la echipa naţională! Dacă încep eu să vorbesc, nu mai stă şase luni la naţională! Auzi cu ce mă ameninţă el pe mine!„.

În plus, Dragomir susţine că l-a ajutat pe Victor Piţurcă să revină la echipa naţională. „Dacă eu mă opuneam să vină la echipa naţională, credeţi că Mircea Sandu nu ţinea cont de părerea mea vreodată? Ce ziceţi voi? Nu există să nu-l conving eu pe preşedintele Federaţiei când vine vorba de Piţurcă! Aveam argumente să nu-l pună„, a mai spus Dragomir.