Dumitru Dragomir, atac la antivaccinişti: Aia care beau cola şi mănâncă parizer ştiu din ce sunt făcute aceste produse?. Sorin Cîrţu: De vină sunt şi popii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este în dezacord cu Gigi Becali şi îi îndeamnă pe români, în stilu-i caracteristic, să se vaccineze.

21 oct. 2021, 21:49
Dumitru Dragomir, atac la antivaccinişti: Aia care beau cola şi mănâncă parizer ştiu din ce sunt făcute aceste produse?. Sorin Cîrţu: De vină sunt şi popii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susţine vaccinarea şi consideră că aceasta este singura soluţie pentru salvarea vieţilor şi a sportului.

”Vaccinarea este extraordinar de bună. E târzie la noi, dar totuşi e ok şi acum. Toţi ar trebui să se vaccineze, de la copil la bătrân. Trebuie luat exemplul Israelului, al Angliei, Franţei, Italiei, acolo a scăzut foarte mult numărul îmbolnăviţilor”, a declarat pentru gsp.ro, Dragomir.

”Tot aud pe unii că nu se vaccinează pentru că nu ştiu ce conţin fiolele alea. Dar ăia care beau cola şi mănâncă parizer ştiu din ce sunt făcute aceste produse?”, a adăugat Mitică Dragomir, care a făcut deja două doze de vaccin şi o va face şi pe a treia când se vor împlini cele şase luni distanţă recomandate.

Gigi Becali l-a trata pe Dragomir de Covid-19: „La 12 noaptea a venit Luțu!”. Tratamentul miraculos: „Are două tăvi” 

Mitică Dragomir spune că Gigi Becali este cel care l-a salvat când s-a infectat a doua oară cu Covid, după ce patronul FCSB l-a trimis pe „aghiotantul” Ionuț Luțu în toiul nopții pentru a-i aduce medicamente. Dragomir a fost în spital când s-a infectat pentru prima oară cu Covid, iar a doua oară l-a sunat direct pe Gigi Becali. Patronul lui FCSB l-a trimis imediat pe Ionuț Luțu acasă la fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, chiar dacă era trecut de 12 noaptea.
„Mă durea în gât, capul. Nu putea să respir, simțeam că mor. M-au internat două zile, au băgat eritromicină în mine puternic și a treia zi eram acasă. A doua oară, l-am sunat pe Gigi, «vine Luțu imediat!». Am vorbit azi cu Gigi Becali, dar el nu e îngrijorat, că are medicamente, a dat la tot orașul. Arbidol și Ivermectină.

Am fost la el, avea două tăvi cu ce să iei, un plic pentru câteva zile, câte să iei și unul cu Ivermectină. Am luat și eu. Când am avut, l-am sunat la 12 noaptea și la 12 noaptea și jumate, Luțu a venit și mi le-a adus. Mă dureau toți mușchii, toate oasele, parcă eram bătut de cineva”, a declarat Mitică Dragomir în cadrul ProSport Live.

Dumitru Dragomir putea fi mai bogat ca Gigi Becali. Cum a ratat afacerea vieţii: „Credeam că sunt cel mai deștept din lume!”

Mihai Stoica: Avem 23 de persoane pozitive la prima echipă şi la academie. Nu avem 13 jucători apţi, iar cei care ar fi putut fi trecuţi pe lista B sunt toţi din focar

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi, că gruparea nu are 13 jucători pentru următorul meci, din cauza coronavirusului şi a accidentărilor, el menţionând că în total sunt 23 de persoane testate pozitiv cu covid-19.

Gigi Becali despre vaccinare. „Nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, dar eu nu mă vaccinez!”

“Avem 17 pozitivi la prima echipă, opt jucători şi nouă membri ai stafului tehnic şi administrativ, şase jucători la academie şi o să vedem ce mai arată testele. Cei şase de la a doua nu sunt pe liste. Panţîru revine în 2022, Coman revine în decembrie. Nici vorbă că vrem amânarea pentru că avem accidentaţi. Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni. Miron şi Tănase s-au accidentat. Miron nu va juca trei săptămâni. Am înţeleg că meciul se va amâna pentru 4 noiembrie. Dacă LPF interpretează regulamentul la fel ca cei de la Farul atunci noi pierdem meciul 3-0. Noi un încercăm subterfugii, încercăm să putem juca acest meci. Chiar credeţi că ne sacrificăm Cupa României aşa? E o situaţie dramatică, sunt 23 de persoane pozitive. Poţi să treci pe lista B alţi jucători, dar trebuie să ai jucători. Noi nu avem 11 jucători. Avem 11 jucători nu doi portari.  Noi ce am putea să trecem pe lista B sunt toţi din focar”, a spus Stoica la Digi Sport.

Sorin Cîrțu, reacție vehementă: „Toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. De vină sunt și popii”

Referitor la situația de la FCSB, Cîrțu spune că meciul cu Farul ar trebui amânat doar echipa bucureșteană nu are suficienți jucători exclusiv din cauza COVID-19, fără a fi puși la socoteală fotbaliștii accidentați.

Ulterior, actualul președinte al Universității Craiova a vorbit despre posibilitatea ca vaccinul să devină obligatoriu pentru anumite categorii de persoane, dar și despre reticența unora când vine vorba de imunizare.

„Apropo de amânări, mie mi se pare normal să amâne dacă sunt bolnavi de COVID-19, dar dacă nu sunt bolnavi de COVID, cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?

Vizavi de vaccinați, nevaccinați, având în vedere tot ce se întâmplă de vreo doi ani încoace, e mult mai bine dacă ești vaccinat, se observă acest lucru. Nu înțeleg de ce reticența asta. Cei contra vaccinării sunt așa din cauza fake-urilor. Mie mi se pare o greșeală la nivel de stat. Statul este preocupat pentru a opri pandemia asta, iar toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. Nu-l primești la muncă, iar dacă stă acasă nu trebuie plătit.

De vină este și clerul, partea asta cu popii, sunt foarte mulți oameni apropiați, care cred în asta. Medicii, profesorii n-ar trebui să se prezinte într-un loc fără să fie vaccinați”, a declarat Sorin Cîrțu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.