Dumitru Dragomir crede că Dan Diaconescu e nevinovat. Miza magistraților este George Simion, „singurul care poate face opoziție”, susține fostul șef LPF

Dumitru „Mitică" Dragomir este ferm convins că Dan Diaconescu, cercetat pentru relații intime cu minori, este nevinovat. Mai mult, fostul șef de la LPF crede că „băieții din umbră" plănuiesc să-l aresteze pe George Simion, liderul AUR, partid aflat în mare ascensiune, înainte de cele patru runde ale alegerilor.

11 apr. 2023, 17:46
Dumitru Dragomir crede că Dan Diaconescu e nevinovat. Miza magistraților este George Simion, „singurul care poate face opoziție”, susține fostul șef LPF

Joi, 6 aprilie 2023, Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore. Fostul patron al OTV ar fi întreținut, în urmă cu trei ani, relații intime cu două minore, fapte negate categoric de acesta.

Printre cei care cred că Dan Diaconescu este „curat” se numără „Oracolul din Bălcești”, Dumitru Dragomir, care a făcut dezvăluiri explozive la Fanatik.

Fostul șef de la LPF susține că Diaconescu este presat să facă declarații defăimătoare la adresa lui George Simion.

„Cu Dan Diaconescu, convingerea mea este că îl presează ca să dea câteva declarații nasoale despre un șef de partid. Despre Simion. Ce dracu`? (…)

Eu nu cred. Și apoi, eu nu-l văd pe Dan Diaconescu… Nu pot să-l văd un amant de serviciu. Cum arată…. ca un pisoi, așa, ca un pisicuț… Și să știi, la cât e de zgârcit, nu cred că le dă o savarină. Eu am rămas șocat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sursa citată.

„Sunt judecători și judecătoare care au multă minte. Păi dacă poate să facă Trump, nu poate să facă Diaconescu? Decât să scoți de la Dan Diaconescu 100 de lei, mai bine-ți scoți ochii. Judecătorul care l-a judecat și l-a dat acasă, ăla a fost deștept.

Convingerea mea este că îl va face în așa natură încât să verse despre o persoană-două. De cineva din anturajul lui care era pus sub monitorizare. Prieteni de-ai lui. El nu făcea politică.

Numai că un șef de partid cum este Simion, care nu este băiat prost, este singurul care face opoziție. El nu se orientase prost, Dan Diaconescu, se lipise de un om care urcă”, a completat Mitică Dragomir despre culisele arestării lui Dan Diaconescu.

 

Dumitru Dragomir, revoltat: „Astea sunt făcături!”

 

În opinia lui „Mitică de la Ligă”, probele din dosar sunt fabricate.

„Pe procuror l-am văzut. E tânăr. Cred că voia și el să se afirme. Umblă după nume. Ce probe să aducă? Și dacă aduce film, filmele te fac acuma… Te fac vorbind și cântând ceva sau te fac cu o gagică în pat. Astea sunt făcături”, a afirmat Mitică Dragomir.

Zilele trecute, George Simion a declarat în repetate rânduri că autoritățile din România pregătesc arestarea sa. În opinia liderului suveranist, aceasta ar fi singura soluție a „sistemului”, de oprire a ascensiunii partidului conservator.

„S-ar putea, nu exclud, să mă elimine fizic”, a explicat Simion, la România TV.