Dumitru Dragomir dezvăluie cât a plătit pentru un loc de veci în cel mai select cimitir din România: „Cât pe un apartament. Mai scump decât pământul lui Gigi Becali”

Cimitirul Bellu este cel mai mare din București. Devenit, de ani buni, monument istoric, acum este unul dintre cele mai vizitate locuri din București, iar printre vedetele care se înghesui să-şi petreacă acolo eternitatea se află şi Dumitru Dragomir.

22 mart. 2024, 21:57
Dumitru Dragomir dezvăluie cât a plătit pentru un loc de veci în cel mai select cimitir din România: „Cât pe un apartament. Mai scump decât pământul lui Gigi Becali”

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, urmează să împlinească în primăvara acestui an vârsta de 78 de ani. Figură emblematică a fotbalului românesc, „Oracolul din Bălcești” a dezvăluit unde și-a luat loc de veci. Mitică Dragomir și-a cumpărat criptă lângă cea a lui Viorel Păunescu la cimitirul Bellu.

”Mi-e rușine ce spun acum, dar trebuie să o spun. Eu mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere că suntem în vârstă acum.

Și mi-am luat criptă lângă Viorel Păunescu, ca să fiu la Bellu lângă el. Mi l-am cumpărat. Am dat pe el o grămadă, cât pe un apartament, vreo 80-90 de mii de euro. E legal, cu toate actele, chitanțele, etc.”, a spus Mitică Dragomir, la Fanatik.

„Un fost fotbalist, care este antrenor acum în țările arabe, a concurat și s-a dus cu licitația până la 350.000 de dolari. S-a dus până la 350.000 în licitație.

Sunt și de 500.000 de euro. Tu ai văzut ce e acolo? Sunt monumente, știu că nu te ajută, dar este bine să te asiguri ca să nu mai umble copiii să-ți facă loc de veci”, a mai dezvăluit Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir a povestit că, pe lângă preţul plătit iniţial, a fost nevoit să mai investească o sumă considerabilă în locul de veci de lux.

Citeşte şi: Adela Popescu şi-a etalat „burta de negravidă” pe plaja din Thailanda. Mesajul ei a devenit viral: „Îmi place păpica”

„Stai să vezi! Vine cineva la mine și spune: ‘Să știi că în fața criptei dumitale își face unul un mormânt. Nu e pământul dumitale acolo. Cum nu e pământul meu. Sunteți nebuni, eu ce am cumpărat?

Trebuie să cumperi pământul din fața criptei. Bă, sunteți nebuni? Al cui e? E al cimitirelor. Acolo trebuie să îngroape pe cineva dacă nu îl cumperi’. Am fugit și l-am cumpărat. Mi-era frică, am dat o grămadă.

Nu mai știu cât am dat. E mai scump cu mult decât pământul lui Gigi Becali. Să vezi Cataramă. Toți își iau măsuri în viață. Ferească Dumnezeu, te îmbolnăvești, o iei razna cu capul sau vreun membru al familiei. Se supără copiii, nepoții pe tine.

Știi că dacă o iei razna cu căpățâna nu mai cunoști pe nimeni. Bătrânețea este foarte tristă și foarte rea. Vorba lui Dinu: ‘Cine nu o iubește, să nu o apuce’. Problema este că eu o iubesc și vreau să mă duc cât mai mult în ea”, a spus fostul preşedinte al LPF.

Citeşte şi: Florin Piersic, declarații emoționante la 88 de ani: „Nu vreau să mă sfârșesc niciodată”