Dumitru Dragomir, implicat în afacerile lui Pescobar. Cum a făcut fostul şef al LPF milioane de euro: „Mi-a dat toţi banii!”

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre afacerile pe care le are cu Pescobar. Fostul şef al LPF a recunoscut că încasează bani frumoşi de la Paul Nicolau.

23 ian. 2024, 14:31
Dumitru Dragomir, implicat în afacerile lui Pescobar. Cum a făcut fostul şef al LPF milioane de euro: „Mi-a dat toţi banii!”
Dumitru Dragomir, implicat în afacerile lui Pescobar. Cum a făcut fostul şef al LPF milioane de euro: "Mi-a dat toţi banii!"

Dumitru Dragomir, implicat în afacerile lui Pescobar. „Dacă mint, să îmi stea inima! Pescobar a cumpărat de la mine restaurantul din spatele Palatului Telefoanelor și cele două vapoare, iar afacerea a închiriat-o. Mi-a dat toți banii, nu are nicio datorie. La cele două restaurante pe vapor – eu am trei vapoare cumpărate la licitație – plătește în rate, iar ceea ce am închiriat de la Parcuri, iau chirie și le plătesc 40% din ce iau de la Pescobar. El plătește chirie, de aproape 10 ani este chiriașul meu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Dezvăluiri senzaţionale despre un episod mafiot din anii ’90. Mitică Dragomir şi Giovanni Becali, urmărire spectaculoasă prin Bucureşti cu pistoalele scoase!

„Crezi că mi-ar fi frică sau rușine de cineva să zic că sunt în spatele lui? Am fost un prost, trebuia să mă asociez cu el, nu să vând. Acum îi pare rău. Nu trebuia să vând vapoarele și să închiriez pontoanele. Trebuia să spun să facem 50% – 50%. Eu am avut cele mai frumoase restaurante de aici din țară și nu a mers niciunul. Restaurantele sunt 100% ale lui Pescobar. Are totuși o datorie, a luat în rate vapoarele”, a mai precizat Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Pescobar, afacerist cu crucea-n frunte. Cuprins de pioșenie după vizita pe Muntele Athos, și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun”

Acesta a dezvăluit și câți bani a obținut din afacerile făcute cu Pescobar: „E de ordinul milioanelor un vapor, e foarte scump. Ca să îl faci înăuntru, ca bucătărie, nu scapi cu 500.000 de euro. Eu i l-am dat făcut, tot. El, în decursul timpului, că s-au mai degradat obiectele, le-a aruncat. Nu pot să spun cât, dar a plătit mai mult. Termină ratele în câțiva ani. Pontoanele și luciul apei sunt ale mele. Pontoanele le-am închiriat lui, luciul apei l-am dat altcuiva. Din chiria pontoanelor plătesc la Primărie, la Parcuri. La vapoare, până le achită, sunt proprietar eu. Și dacă nu îmi plătește trei luni pierde tot. Toate milioanele… Îl și aștept să întârzie… Mă rog la Dumnezeu să trăiesc până termină el de plătit. Are rate mari”.