Dumitru Dragomir: Rapidul o să retrogradeze, se va nărui

După înfrângerea suferită de Rapid pe teren propriu, în etapa a 18-a a Ligii I, Dumitru Dragomir prevede dezastrul în Giuleşti. El spune că săptămâna viitoare comisiile LPF vor analiza memoriile jucătorilor Rapidului care au solicitat să devină liberi de contract.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 10:35
Dumitru Dragomir: Rapidul o să retrogradeze, se va nărui

Rapid a suferit a doua înfrângere consecutivă şi nu a mai câştigat de trei etape în campionat, ajungând pe locul 9 în clasamentul Ligii I, după 19 etape. Situaţia de la echipă este extrem de critică, după ce şefii din Giuleşti au cerut insolvenţa grupări, fapt ce riscă să trimită Rapidul direct în Liga a III-a, în cazul în care nu va fi prezentat până pe 31 martie un plan viabil de redresare.

Ultima palmă a fost înfrângerea suferită pe propriul teren, scor 2-3, cu Oţelul, sâmbătă seara. După această partidă, şeful LPF, Dumitru Dragomir, s-a arătat sceptic în privinţa supravieţuirii grupării giuleştene.

Într-o intervenţie la Dolce Sport, acesta a declarat: „Îmi pare rău de Rapid, extraordinar de rău. Se duce, va avea situaţie grea. O să retrogradeze, nu e nici o problemă. Păcat de galeria asta frumoasă, de numele acesta, Rapid, păcat că se năruie. Este o stare de spirit, e o echipă care a făcut cinste fotbalului românesc.

Când ai intrat în insolvenţă e deranj mare, altcineva vine şi conduce clubul… Mulţi jucători şi-au depus memorii, iar dacă aceştia pleacă, echipa se duce. Rapid va avea o soartă foarte grea, Comisiile Ligii vor judeca săptămâna care vine memoriile depuse de fotbalişti„.