Dumitru Dragomir, reacţii despre complotul FRF împotriva lui Gică Hagi

Dumitru Dragomir este de aceeaşi părere cu Gică Hagi şi crede că există un complot la nivelul FRF împotriva "Regelui".

12 nov. 2015, 08:32
Dumitru Dragomir, reacţii despre complotul FRF împotriva lui Gică Hagi

Gică Hagi reclamă selecţia de la loturile naţionale, considerând că mai mulţi fotbalişti de la Viitorul ar fi meritat să fie convocaţi la echipa mare sau la cea de tineret.

„Ştiu că am jucători buni, precum Benzar, care e cel mai bun fundaş dreapta din ţară la ora actuală. În ultimele etape, a dat trei pase de gol şi două goluri. A fost căpitanul echipei naţionale la grupa ’92, dar trebuie să aibă răbdare, să muncească. Florin Tănase e al doilea golgheter român al campionatului şi nu e convocat nici la tineret. Trebuie să fie un anumit număr de jucători de la un club. Manea nu joacă la echipa lui de club şi e convocat. Boldor nu joacă la echipa lui şi e căpitan la tineret. Ţîru a fost accidentat, dar a jucat şi are mai multe minute decât Boldor şi nu e convocat. E clar că există un număr maxim de jucători ce trebuie folosiţi de la noi”, a spus Hagi.

CITEŞTE ŞI Gica Hagi, scandal MONSTRU în direct la TV. Dialog DUR cu un oficial al FRF

Gică Hagi este susţinut de fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir.

„Hagi are dreptate în ceea ce spune că doar nu-i nebun. Are fotbalişti de mare valoare, care nu sunt convocaţi. Omul a băgat mulţi bani acolo şi e normal să-şi apere afacerea. Se vede din avion că selecţia nu este făcută cum trebuie. Lui Gică i se tot pun beţe în roate. Viitorul ar trebui să aibă mai mult de jumătate dintre fotbalişti la loturile naţionale. Iar Ianis Hagi ar trebui convocat la toate naţionalele de juniori şi tineret şi nu înţeleg de ce nu se întâmplă asta!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Ring.