Dumitru Dragomir recunoaște că nu și-a iubit tatăl pentru că îl bătea „dimineața, la prânz și seara”. Fostul șef al LPF a avut o copilărie dură

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut dezvăluiri emoționante despre copilărie și despre relația pe care a avut-o cu părinții săi.

25 mart. 2024, 12:41
Dumitru Dragomir recunoaște că nu și-a iubit tatăl pentru că îl bătea „dimineața, la prânz și seara”. Fostul șef al LPF a avut o copilărie dură
Dumitru Dragomir, amintiri dure din copilărie

Dumitru Dragomir s-a destăinuit și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Acesta a dezvăluit că nu și-a iubit părintele, asta pentru că era violent cu el și îl bătea foarte des. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu are amintiri foarte frumoase din copilărie, dar recunoaște că a fost un băiat destul de obraznic și neascultător.

Citește și: Mitică Dragomir, despre alegerile din București! Ce șanse îi dă lui Cătălin Cîrstoiu și cine crede că va lua Sectorul 1

„(n.r. – Te mai încingea tati?) Dimineața, la prânz și seara. Păi dacă făceam prostii? Eram al dracului, nu ascultam de nimeni. Fii atent aici. Ce curele îmi trăgea… Numai la fund!

D-asta nici nu l-am iubit. Nu l-am iubit pe tata. Dar pe mama, săraca, am divinizat-o. Pe mamă și pe nevastă. Băi, Horia, eram copilul dracului de mic. Numai prostii de mic.

Mă trimitea cu vacile la un zăvoi care era la vreo 2 kilometri de casă și eu mă duceam să mă joc sau mă scăldam pe malul Oltețului. Iar vacile, dacă nu erau cu burtă, că erau sătule, când ajungeam acasă mă încingea ăla bătrân.

Și eu ce făceam. Mă duceam în lanurile de porumb de la colectiv, luam vreo 6-7 brațe de porumb, dădeam la vaci, atât se făceau! Abia ajungeau acasă cu ele, că nu mai respirau.

Și tata se prindea. Luam porumb, nu îl furam. Sau dacă luam un strugure dintr-o vie sau o cireașă de la cineva, mă rupea cu bătaia”, a povestit Dumitru Dragomir la „Max Profețiile lui Mitică”.

Citește și: Dumitru Dragomir dezvăluie cât a plătit pentru un loc de veci în cel mai select cimitir din România: „Cât pe un apartament. Mai scump decât pământul lui Gigi Becali”

Dumitru Dragomir, despre educația copiilor din ziua de azi

Dumitru Dragomir e de părere că, în ziua de azi, copiii nu mai pot fi educați prin bătaie, așa cum era pe vremea lui. Mai mult, spune că nu a fost niciodată o persoană conflictuală, care să stârnească scandaluri, dar recunoaște că s-a apărat atunci când a fost nevoit.

„Spune-i unuia care e mai brunețel că e țigan să vezi cum te dă în judecată. Spune-i unei fete că are fusta scurtă, direct hărțuire. Pe de o parte de bine. Că nici cu huliganismul ăsta nu e bine. Eu am fost un tip foarte slobod la gură, dar eu foarte rar am jignit pe cineva, să încep eu o ceartă.

Am așteptat să mă jignească și apoi, bineînțeles, ce a fost și la gura mea… Dar m-am ferit să jignesc în general”, a mai spus Mitică Dragomir.