Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu închisoarea! Pedeapsa pe care un bărbat din Ilfov a primit-o, după ce a înscenat un accident pentru a-și ucide soția

Un bărbat din Ilfov care a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa definitiv de soție s-a ales cu 22 de ani de închisoare. Oamenii legii au descoperit că accindentul în care partenera acestuia a murit în urmă cu doi a fost provocat intenționat.

22 feb. 2024, 11:08
Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu închisoarea! Pedeapsa pe care un bărbat din Ilfov a primit-o, după ce a înscenat un accident pentru a-și ucide soția
Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu închisoarea!

Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu închisoarea! În aprilie 2022, în zona Pipera, o femeie și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un stâlp. În primă fază, oamenii legii sosiți la fața locului au crezut că este vorba despre un simplu accident, însă, pe parcursul anchetei au aflat o serie de detalii absolut halucinante.

Citește și EXCLUSIV Gigi Becali, după ce a obţinut la CEDO despăgubiri de 1 euro de la statul român: „Fac revizuire, pe mine banii mă interesează”

Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu închisoarea!

Anchetatorii au descoperit cu stupoare că accidentul a fost provocat chiar de către soțul femeii decedate care a amenințat în repetate rânduri că va recurge la un astfel de gest.

Familia bietei femei spune că soțul acesteia era extrem de violent și nu o dată a amenințat că o să îi facă rău.

Cu doar două zile înainte de tragicul incident, bărbatul l-a sunat pe socrul său și i-a spus că vrea să îi omoare fiica. Mai mult, acesta i-a descris în detaliu cum vrea să facă acest lucru.

După ce și-a dus la bun sfârșit planul diabolic, bărbatul le-a declarat polițiștilor veniți la fața locului că totul s-a întâmplat în urma unei șicanări în trafic, după ce un alt șofer i-a tăiat fața și astfel a ajuns într-un stâlp.

Cu toate acestea, declarațiile sale au fost contrazise de camerele de supraveghere care au înregistrat întregul accident. După ce au studiat cu atenție imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că bărbatul conducea cu aproximativ 80 de kilometri la oră și că a virat brusc pentru a lovi stâlpul cu partea dreaptă a mașinii.

Din păcate, femeia a murit pe loc din cauza rănilor suferite, însă soâul ei nu a scăpat basma curată, iar zilele trecute a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

Se pare că bărbatul a recurs la acest gest extrem deoarece soția sa voia să divorțeze de el.

Citește și Proiect de lege legat de pensii, cine le-ar putea pierde definitiv: „Gestul de care societatea are nevoie pentru a avea încredere în statul român”