Duo MainTenanT, „cuplul perfect” al lui Mihai Petre, de la Românii au talent: „Dedicăm momentul nostru cadrelor medicale”

În cel de-al zecelea sezon ”Românii au talent”, Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, adică Duo MainTenanT, au obținut de la Mihai Petre un Golden Buzz. Acum, cei doi se pregătesc intens, cu un număr spectaculos, pentru MAREA FINALĂ de vineri, 29 mai, de la PRO TV.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 07:46
Duo MainTenanT, „cuplul perfect” al lui Mihai Petre, de la Românii au talent: „Dedicăm momentul nostru cadrelor medicale”

A fost o satisfacție imensă pentru toți anii de muncă pe care îi avem în spate. A fost un vis devenit realitate. Ne-am simțit exact ca în momentele în care câștigăm o medalie de aur la un campionat. 

Evident, nu există talent fără multă muncă. Muncă, muncă și iar muncă – singura cheie spre succes!

Suntem impresionați de toți membrii juriului, dar ne simțim mai aproape de Mihai Petre. Noi suntem înconjurați de dansatori, iar Mihai Petre și soția lui, Elwira, sunt exemple ale lumii internaționale de dans. 

Chiar dacă practicăm stiluri de dans diferite, ne simțim conectați cu el deoarece știm că înțelege câtă dedicare este necesară pentru a atinge un asemenea nivel. 

Totodată, avem și aceiași vârstă și tot doi copii!

Citeşte şi: FINALA ROMANII AU TALENT 29 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 

După ce am primit Golden Buzz la Românii au talent, am avut incredibil de multe propuneri de colaborare. Din păcate, din cauza situației teribile de pandemie cauzate de COVID19, toate acestea au fost anulate. Pentru performerii ca noi este un dezastru profesional. 

Toate locațiile în care se desfășurau astfel de activități sunt închise pentru o perioadă lungă de timp și atâta timp cât vom fi contractori independenți nu avem niciun fel de beneficii…

Din cauza situației actuale, nu știm când și dacă vom putea să mai lucrăm vreodată ca înainte. Drept urmare, am folosi banii pentru a ne asigura nouă și copiilor un viitor mai sigur și mai prosper.

Vă rugăm să ne votați! Acest video este o realizare prin munca dificilă și dedicarea completă pe care am acordat-o artei noastre. Dedicăm momentul nostru tuturor cadrelor medicale din lume care lucrează ore în șir și își pun viața în pericol pentru a salva milioane de oameni„, au declarat cei doi sportivi pentru Pro TV.

FINALA ROMANII AU TALENT 29 MAI 2020. Câştigător anunţat prin Skype

Premieră în istoria show-ului Românii au talent. Este prima finală Românii au talent realizată „remote”, cu intervenții în direct de acasă și cu înregistrări special făcute pentru show.

Citeşte şi: CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Surpriză uriaşă într-o finală inedită din cauza pandmiei de coronavirus

Cei 10 concurenți care au primit Golden Buzz sunt pregătiți pentru marea finală Românii au talent! Sunt cei care au ridicat sala în picioare, care au lăsat jurații și prezentatorii fără cuvinte și care i-au convins să apese butonul auriu: cei 10 finaliști ai sezonului 10!

Cei zece concurenți cau au avut Golden Buzz:

  1. Erno Varga
  2. Theodor Marcu
  3. Siena Vușcan
  4. Mihai Țigaret
  5. Sara Ardelean
  6. Duo Maintenant
  7. Aura Marcu
  8. Radu Palaniță
  9. Daria Călugăru
  10. Gennady Tkachenko-Papizh