După bolidul de 300.000 de euro, Dorian Popa și-a luat și brad Lamborghini. Cum arată curtea artistului decorată de Crăciun. Imagini spectaculoase

Dorian Popa se pregătește intens pentru Crăciun. Cântărețul a început deja să își decoreze casa și este nerăbdător să vină sărbătorile de iarnă.

21 nov. 2022, 19:40

Dorian Popa se pregătește intens pentru Crăciun. Mai e puțin și sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Dorian Popa a început deja să decoreze casa și a decis să le arate și urmăritorilor lui.

Dorian Popa și-a luat brad Lamborghini

Artistul a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi și nicio clipă nu a dat înapoi. Are o mulțime de urmăritori pe conturile de socializare și îi place să-i țină la curent cu tot ce face, mai ales că mulți adolescenți îl iau pe acesta drept model.

De curând, acesta a postat pe contul de Youtube un videoclip în care le arată tuturor cum și0a decorat casa pentru sărbători. Dorian Popa și-a luat, iar în loc de steaua care se pune în  vârf a pus emblema Lamborghini. Se știe foarte bine că acesta iubește această marcă, mai ales că în dotare are un automobil marca Lamborghini care costă nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro.

Mai mult, acesta a făcut turul curții pentru a le arăta tuturor cum și-a decorat curtea, iar din câte se vede bunul gust nu îi lipsește deloc.

Citește și: Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea. Laura este indignată: „Sunt agent imobiliar, nu dansatoare”

Dorian Popa iubește luxul, iar într-o zi obișnuită iese din casă îmbrăcat cu haine și accesorii în valoare de 60.000 de euro

Nu mai este pentru nimeni un secret că Dorian Popa iubește luxul și îi place să se respecte și să poarte pe el cele mai luxoase branduri. Dorian Popa și-a început cariera odată cu rolul din filmul ,,Pariu cu viața”. De acolo a urmat o serie de provocări pentru el, iar astăzi a ajuns să să fie un inflencer de succes. Într-o zi obișnuită acesta iese din casă cu haine și accesorii în valoae de 60.000 de euro. Ca să promoveze un produs printr-o fotografie pe Instagram, influencerul cere între 3.000 și 3.500 de euro, iar pentru promovarea unui produs printr-un clip, între 4.500 și 5.000 de euro. Pentru un giveaway pe Instagram cere între 5.000 și 10.000 de euro, iar pentru Instastory de 15 secunde 1.500 de euro.

Din banii câștigați, acesta și-a achiziționat propria locuință, dar și un bolid de lux, marca Lamborghini în valoare de 300.000 de euro. S-a apucat de construit un adevărat complex rezidențial de case în Domnești, iar o casă o vinde cu 200.000 de euro.

Citește și: Visul lui Nicolae Ceaușescu, scos de Guvern, de la naftalină. Grindeanu a anunțat calendarul pentru Canalul Dunăre – București