Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea. Laura este indignată: „Sunt agent imobiliar, nu dansatoare”

Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea după ce s-a speculat că ar avea o relaţie amoroasă cu artistul. Vedeta este implicată într-un scandal monstru, după ce a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul faptei.

21 nov. 2022, 15:49
Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea. Laura este indignată: „Sunt agent imobiliar, nu dansatoare”
Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea

Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea. Laura susține că Daniela Iliescu ar fi știut de prezența ei în mașină, în acele momente, dar a ținut să sublinieze și faptul că relația dintre ea și cântăreț a fost una strict profesională.

Citeşte şi: Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok. Ce a decis Daniela Iliescu: „Dorim să transmitem pe această cale un mesaj”

Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea

De asemenea, aceasta a mai precizat că nu este danstoare, ci agent imobiliar. A fost contactată doar pentru a apărea într-un videoclip, iar răspunsul a fost afirmativ. Astfel, s-a întâlnit cu artistul, au filmat împreună pentru următoarea piesă a acestuia și s-a dus imediat acasă.

Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum că aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională. Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort.

Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață.

Sunt agent imobiliar, nu dansatoare, iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo. Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă, de la un rol în videoclip la eticheta de dansatoare este cale lungă. Numai bine, rău la nimeni!„, a scris Laura pe pagina sa de Instagram.