După ce a depus actele de divorț, și-a dat seama că soțul deținea 12 criptomonede Bitcoin pe care le ascundea de ea: „A fost un șoc”

O femeie a descoperit că soțul ei este mai bogat decât știa ea, după ce a depus actele de divorț. Bărbatul deținea criptomonede Bitcoin.

26 mai 2023, 09:34
După ce a depus actele de divorț, și-a dat seama că soțul deținea 12 criptomonede Bitcoin pe care le ascundea de ea: „A fost un șoc”
A aflat cî soțul ei investește în Bitcoin, după ce a depus actele de divorț

Femeia a bănuit că soțul ei, care câștiga anual 3 milioane de dolari, nu este sincer în legătură cu bunurile pe care le deține și care aveau să fie împărțite în timul divorțului. Bărbatul era, de fapt, un investitor serios în Bitcoin.

Procedura de divorț a cuplului din New Yprk a luat o întorsăturp, după ce un expert contabil a depistat cele 12 monede Bitcoin ale soțului, pe care dorea să le ascundă de soția sa, potrivit cointelegraph.com.

Citește și: Cât de mare a ajuns să fie datoria SUA. Expert crypto: „Bitcoin e văzut ca alternativă pentru dolar”

Cei doi erau căsătoriți de 1p ani, dar soția bărbatului bănuia că acesta nu i-a dezvăluit adevărata avere. Aceasta a dezvăluit că soțul ei câștiga 3 milioane de dolari pe an, ceea ce nu reflecta bunurile sale declarate.

Femeia a apelat la un contabil criminalist, care a constatat că soțul ei nu a reușit să declare 12 BTC – în valoare de circa 500.000 USD, pe care îi avea într-un portofel cripto. Soția acestuia nu avea habar despre investiția în Bitcoin.

Citește și: Cristian Andrei, fondatorul IXFI, cea mai populară platformă de tranzacționare cripto creată în România: „Criptomonedele sunt pentru toată lumea și știu că vom aduce o contribuție importantă la adoptarea globală în următorii ani”

„Nu a fost niciodată un gând în mintea mea, pentru că nu este ca și cum am discuta despre asta sau am face investiții împreună. A fost cu siguranță un șoc”, a declarat ea.

Acum, soțul femeii va trebui să îi paseze unele dintre acțiunile sale BTC. Urmărirea investițiilor cripto este ușoară datorită tehnologiei blockchain care păstrează toate tranzacțiile și nu permite factorilor externi să modifice sau să șteargp intrările.