ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu este apărată de Oana Roman

ROMANII AU TALENT: Oana Roman s-a implicat în isteria cu privire la acţiunile Mihaelei Rădulescu din timpul emisiunii "Românii au Talent". Ea ţinut să precizeze pe pagina sa de Facebook câteva detalii despre acest scandal şi despre oamenii care îşi dau cu părerea indiferent de situaţie.

RomaniaTV.net
17 mart. 2015, 10:52
ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu este apărată de Oana Roman

ROMANII AU TALENT: Fiindcă nu suportă să vadă oamenii suferind fără motiv şi mai ales fiindcă nu mai suportă răutatea anumitor persoane, Oana Roman a decis să îi ia apărarea Mihaelei Rădulescu, pentru gesturile pe care le-a făcut în cadrul emisiunii în care este jurat.

„Sunt la nişte filmări de câteva zile şi nu m-am uitat la tv nici n-am citit prea mult ziarele! Am văzut însă pe Facebook o mare agitaţie şi polemică legate de afirmaţiile Mihaelei Rădulescu la „Românii au talent”! Momentul l-am văzut şi eu!

Nu-mi dau cu părerea, nu mă pricep şi nu fac eu mai multă polemică decât e deja! Am o singură nedumerire!Toată lumea o infierează pentru că a spus unei fete că e grasă! O fată care făcea gimnastică! Eu nu fac gimnastică, nu sunt fotomodel şi n-am pretins niciodată a fi vreun model sau ceva de genul ăsta! Şi totuşi, persoane publice foarte cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic în emisiuni de mare audienţă, în ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine în termenii cei mai urâţi posibili!

Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză, etc etc, mă jignesc în cele mai degradante şi urâte moduri şi nimeni nu se scandalizează, nimeni nu îi infierează, nimeni nu discută şi nu pare a fi deranjat! Sunt prezentată ca o anomalie, ca un monstru, deşi sunt om şi de curand mamă!

Mie mi se pare că asta sună a ipocrizie! Mihaela e spus ceva, nu foarte dur până la urmă, şi e pusă la zid… iar nişte golani, mârlani şi nesimtiţi mă jignesc pe mine, o femeie normală şi nimeni nu are nimic de comentat! Da, sunt subiectivă, e normal…

Mihaela a căutat polemică pentru că aşa e jocul şi rezultatele sunt cele aşteptate… provocarea ei a mers şi şi-a atins scopul! Mă întreb însă, de ani de zile care e scopul şi finalitatea ţării mele în noroi fără nici un motiv plauzibil!

Sunt aici persoane care scriu comentarii folosind cele mai îngrozitoare cuvinte, oameni care nu mă cunosc, nu m-au văzut şi vorbit cu mine niciodată şi care doar aşa ca să fie la modă şi în ton cu alţii mă trateaza într-un fel în care nici un om nu merită a fi tratat!

Trăim într-o ţară în care decenţa şi bunul simţ practic dispar![…] Eu reuşesc să mă apăr şi să merg mai departe tocmai pentru că acasă părinţii mei m-au educat şi m-au învăţat să fiu tolerantă şi bună! Şi le mulţumesc în fiecare zi pentru asta!”, a scris Oana Roman pe contul ei de socializare.