După ce a fost suspendată, Simona Halep își găsește liniștea în familie. Iată cum a fost surprinsă sportiva

Simona Halep trece prin momente grele după ce a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă în urma unei testări oficiale. Se pare că, sportiva petrece cât mai mult timp cu familia, pentru a putea să depășească această perioadă dificilă din cariera sa.

24 oct. 2022, 15:02
După ce a fost suspendată, Simona Halep își găsește liniștea în familie. Iată cum a fost surprinsă sportiva

Simona Halep a fost surprinsă alături de familie după ce a picat testul anti-doping. Sportiva trece prin clipe grele, iar cei dragi par să îi fie mai aproape ca niciodată.

Cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României a fost fotografiată de cei de la Spynews.ro, alături de fratele ei, soția și copilul acestuia. Aceștia au plecat împreună de acasă, în oraș, și au mers să ia prânzul la un restaurant de lux din zona Primăverii, București.

Citește și: Sorana Cîrstea, prima jucătoare din România care reacţionează după ce Simona Halep a fost prinsă dopată: „Deşi nu suntem cele mai bune prietene, o cunosc pe Simona de zeci de ani”

Se pare că pentru Simona Halep e important să se relaxeze după toate întâmplările neplăcute din ultima vreme, motiv pentru care a stat alături de familie timp de trei ore la restaurant. După ce au luat masa, aceștia au plecat, tot împreună, către locuința Simonei Halep. Sportiva a ținut-o de mână pe nepoțica sa pe tot parcursul ieșirii în oraș, semn că aceasta ține foarte mult la familia ei.

Sportiva are parte de susținere în această perioadă dificilă

De-a lungul anilor, jucătoarea de tenis a adus foarte multă bucurie în sufletele românilor, motiv pentru care aceasta este susținută acum de toți fanii ei, dar și de persoane din showbiz.

Nu puține au fost vedetele care au reacționat după ce aceasta a fost testată pozitiv cu substanța interzisă, roxadustat.

Citește și: Gigi Becali aruncă bomba în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep: „Îi ia titlurile? Îi ia banii? Să fie sănătoşi cu substanţele lor”