După ce a plătit peste 1000 de lei la un hotel de 4 stele, o româncă s-a trezit într-o mizerie de nedescris: „Draperiile pătate de vin, calorifere ruginite, prizele se mișcau în perete”

Un weekend de relaxare la munte se poate transforma foarte ușor într-un coșmar. Deși ar fi trebuit să aibă parte de o experiență de 4 stele, o femeie s-a trezit într-o cameră de hotel deplorabilă. Aceasta plătise peste 1000 de lei pentru cazarea respectivă.

07 feb. 2023, 15:25
După ce a plătit peste 1000 de lei la un hotel de 4 stele, o româncă s-a trezit într-o mizerie de nedescris: „Draperiile pătate de vin, calorifere ruginite, prizele se mișcau în perete”
Coșmarul dintr-un hotel de 4 stele

Țeapa uriașă pe care a luat-o o femeie într-un hotel de 4 stele. Suntem în plin sezon al sporturilor de iarnă, iar vremea este în sfârșit prielnică pentru iubitorii de senzații tari pe pârtie. Tocmai din acest motiv pensiunile și hotelurile și-au deschis porțile pentru sutele de turiști care vor să petreacă câteva zile la munte. Din păcate, acum ies la suprafață toate hibele din turismul montan românesc, iar cei care sunt „puși pe șmecherii” pot profita foarte ușor de cei care vor să pună mâna pe o cazare ieftină și frumoasă.

Citește și: Actori ajunşi la spital după deratizare într-un hotel din Râmnicu Vâlcea

O turistă care spera să aibă parte de un final de săptămână de vis s-a trezit într-un decor de coșmar. Femeia a hotărât că destinația potrivită este stațiunea Sinaia, dat fiind că, în principiu, raportul calitate-preț este unul decent. Dat fiind că a fost vorba de o excursie spontană, femeia nu avea rezervată o cazare, așa că a fost nevoită să cerceteze rapid site-urile de profil. Dintre opțiunile disponibile, femeia a ales un hotel de 4 stele.

Coșmarul dintr-un hotel de 4 stele

În primă fază, cazarea părea cât se poate de spectaculoasă, mai ales că dipunea de spa, de parcare, iar personalul era foarte bine instruit și primitor. Totuși, prima impresie nu a avut prea mare legătură cu ceea ce avea să descopere în camrea în care a fost cazată. Aceasta a făcut o postare pe Facebook în care a împărtășit experiența ei, care s-a dovedit a fi extrem de neplăcută.

„Am plecat de acasă miercuri dimineața fără a avea o rezervare la vreun hotel. Ajunși în Sinaia am hotărât să ne cazăm la un hotel de 4 stele, văzând pe site-ul hotelului condițiile de cazare și faptul că aveau un spa. Ajunși în recepție, am primit ultima camera liberă, la prețul de 1.290 lei pentru 3 nopți. Aspectul camerei a fost extrem de dezamăgitor pentru un hotel de 4 stele: prizele se mișcau în perete, draperiile pătate de vin, baia din epoca ceaușistă, ușile arătau deplorabil, calorifere ruginite. Deci cea mai mare dezamăgire a fost raportul calitate-preț, faptul că la recepție sau pe site nu menționează că există în hotel camere de 2 stele și camere de 4 stele (pentru că nu înțelegeam diferența dintre camerele de pe site și cea pe care am primit-o)”, a scris pe Facebook, turista.

Citește și: Copilul miliardarilor, găsit mort într-un hotel de lux. „Cauza este neclară”