După ce primarul din Botoșani a presărat orașul cu florile preferate ale amantei, un viceprimar din Vaslui „a agățat” o femeie măritată, când a chemat-o să-i dea ajutoarele alimentare

Scandal amoros la Primăria Duda Epureni, din județul Vaslui. Viceprimarul comunei este acuzat de un tânăr din sat că i-a furat soția.

07 feb. 2024, 17:36
După ce primarul din Botoșani a presărat orașul cu florile preferate ale amantei, un viceprimar din Vaslui „a agățat” o femeie măritată, când a chemat-o să-i dea ajutoarele alimentare
Triunghi amoros în primăriua unei comune din județul Vaslui

Scandal cât Primăria în județul Vaslui. Un scandal amoros a zdruncinat liniștea comunei Duda Epureni, viceprimarul Emanuel Drăgunoiu fiind acuzat de un tânăr din sat, Marian Zota, că i-a spart casa. Bărbatul susține că alesul local ar întreține, de mai bine de un an de zile, o relație extraconjugală cu soția sa, alături de care are doi copii.

Vasluianul ar fi aflat de idila celor doi în urmă cu puțin timp, când femeia și-a lăsat telefonul în cameră, din neatenție. După ce secretul amorezilor a fost descoperit, despărțirea dintre soți a fost inevitabilă. Satul a început să vorbească despre triunghiul amoros, astfel bărbatul aflând mai multe detalii despre aventura soției.

Supărat de lucrurile care au ajuns la urechile lui, luni, 5 februarie, s-a dus la sediul Primăriei Duda Epureni, să-și înfrunte rivalul. Viceprimarul Drăgunoiu a preferat să nu iasă la discuție, relatează vremeanoua.ro.

Marian Zota, bărbatul „păgubit”, nu are de gând să renunțe și are de gând să meargă zi de zi la Primărie, până când va da ochii cu cel care i-a destrămat familia. Solicitat să dea o lămurire în fața acestor acuzații, viceprimarul a negat totul și a spus că nu sunt decât calomnii, pentru care nu există dovezi.

Citește și: Primarul PSD din Botoşani, denunţat la DNA chiar de soţul presupusei amante pe care a angajat-o la primărie. Bărbatul spune că edilul a umplut un bulevard din oraș cu florile preferate ale femeii

Însă, soțul femeii care și-a dorit să aibă lângă ea un bărbat cu „greutate” în comună, ar avea niște indicii, precum mesajele dintre cei doi amorezi. Vasilica, pe numele ei, și Drăgunoiu, au purtat conversații care nu lasă loc de interpretări. Ei vorbesc, printre altele, tocmai despre faptul că tot satul le-a aflat idila, dau numele celor care i-au văzut în diverse locuri și, în final, se îndeamnă unul pe altul să nu recunoască nimic.

„Eu nu mă las, până ce viceprimarul nu va sta față în față cu mine, ca să îmi explice de ce mi-a stricat casa. Mă duc la Primărie zi de zi, până îmi va da o explicație”, a spus, hotărât, Marian Zota.

Unii vecini i-au spus că totul ar fi pornit de când viceprimarul ar fi chemat-o pe femeie să îi dea ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană și, dintr-o vorbă în alta, lucrurile s-au complicat.

Viceprimarul Emanuel Drăgunoiu a confirmat faptul că soțul înșelat a venit luni la Primărie, să îi ceară socoteală. El dă vina pe funcția sa, râvnită de unele persoane din comună.

„Sunt pure speculații, orchestrate în campania electorală, menite să îmi păteze imaginea. Niște speculații care pot fi foarte ușor combătute prin simpala chestionare a soției dânsului. Să spună ea dacă vreodată eu am fost acasă la ei. Cu siguranță voi încerca să îmi caut dreptatea pe cale legală, pentru că nu mi se pare normal să acuzi un om fără nici măcar o dovadă. Trebuie să spun că nu este singurul din comună care mă calomniază în mod regulat, cauza fiind faptul că dețin această funcție și unii își doresc cu ardoare să dețină ei funcția respectivă. Consider că o campanie electorala se bazează pe ceea ce îți dorești să faci tu pentru comunitate, nu pe mizerii de genul acesta”, a fost punctul de vedere al viceprimarului Drăgunoiu.

Vasilica, femeia acuzată de infidelitate, a negat orice relație cu viceprimarul.

„Domnul viceprimar nu are nicio treaba cu mine, nu s-a bagat în căsnicia mea și nu știu de ce s-au inventat atâtea minciuni. Eu am plecat de acasă din cauza soțului, care m-a bătut. Eu cred că este vorba doar de campania electorală și toți vor să îl vadă pe domnul viceprimar afară din primărie. Sotul s-a dus la primărie să îl ameninte, ceea ce nu mi se pare corect”, a susținut Vasilica.

Marian susține că are multe dovezi și că poate convinge pe oricine de dreptatea sa.

„Credeți-mă, la oricine mă așteptam, dar ca viceprimarul să umble cu soția mea, niciodată. Un viceprimar are treabă la primărie, are alte lucruri de făcut. V-am spus, nu mă las până nu vorbim ca bărbații. Mă duc cu pancarta la Primăria Duda Epureni în față, cu mesajul că acolo trebuie să se muncească pentru oameni, nu trebuie să fie loc de alte năravuri. Trebuie să iasă să vorbim. Nu are de ce să se ascundă”, susține soțul înșelat.

La Vaslui se dau ajutoare, la Botoșani se plantează flori

O adevărată telenovelă se petrece și la Botoșani, unde primarul orașului a fost pus sub control judiciar, după percheziții făcute vineri dimineață, 9 februarie. de procurorii DNA. Potrivit anchetatorilor, înaintea concursului de angajare, primarul i-ar fi dat subiectele protejatei sale. Femeia este acum în divorț, iar soțul ei a povestit că un bulevard central din oraș a fost împodobit cu lalele și crini imperiali, doar pentru că sunt florile preferate ale nevestei lui.

Primarul Botoșaniului, Cosmin Andrei, a preferat să nu discute pe marginea acestui subiect, după ce s-a trezit cu biroul percheziționat și apoi a fost dus la audieri la DNA Suceava.

Citește și: Suma uriașă cheltuită de primarul din Botoșani pentru a planta florile preferate ale amantei sale în centrul orașului

Edilul ar fi avut relații mult prea apropiate cu o femeie care ar fi fost ajutată să câștige, în 2021, un concurs de angajare primind subiectele chiar de la primar. Femeia ar fi recunoscut faptele în fața procurorilor.

„Eram plecat la muncă și soția a început o relație cu domnul primar, care a durat aproape doi ani de zile. Am prins cum vorbeau la telefon amândoi și, după aia, ușor-ușor am aflat toată povestea și cu angajarea. S-a cunoscut cu el în iunie 2021, exact după ziua lui”, a dezvăluit soțul angajatei, potrivit stirileprotv.ro.

„Botoșaniul are lalele și crini imperiali pe bulevard doar pentru că sunt florile preferate ale soției mele. N-a avut Botoșaniul în viața lui lalele și crin imperial”, a continuat el.

Conform DNA, primarul este acuzat de săvârșirea infracțiunii „de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații”. Mai exact, spun anchetatorii, a dat subiectele de examen, care nu erau publice, femeii, înainte să aibă loc concursul. Astfel, ea a fost angajată la Direcția Taxe și Impozite locale, în august 2021.