După Jobs, profitul: Vânzările iPhone 4S ar putea atinge la debut 4 milioane de unităţi

Apple ar putea vinde până la 4 milioane de aparate iPhone la debutul pe piaţă din acest weekend, după ce clienţi din întrega lume au format cozi la magazinele companiei pentru a cumpăra unul dintre ultimele produse dezvoltate sub coordonarea lui Steve Jobs.

RomaniaTV.net
15 oct. 2011, 18:14
După Jobs, profitul: Vânzările iPhone 4S ar putea atinge la debut 4 milioane de unităţi

Noile aparate, disponibile de vineri în Statele Unite, Australia, Canada, Franţa, Germania, Japonia şi Marea Britanie, vor avea potrivit estimărilor analiştilor performanţe superioare la debut, faţă de lansarea iPhone 4 anul trecut, care a înregistrat vânzări de 1,7 milioane unităţi în primul weekend, relatează Bloomberg.

Pentru iPhone 4S, majoritatea estimărilor sunt de 2-3 milioane de unităţi vândute, în timp ce Carl Jowe, analist la Yankee Group, se aşteaptă la vânzări de până la 4 milioane de telefoane.

În New York, Londra, Tokyo şi Frankfurt, sute de oameni s-au aşezat la cozi la magazinele Apple, încă din timpul nopţii.

La magazinul Covent Garden din Londra, 20 de angajaţi ai Apple au format un tunel uman pentru intrarea cumpărătorilor în magazin.

„Sunt un fan înrăit al Apple şi am folosit produsele de la 12 ani. Această companie a schimbat viaţa americanilor”, a spus Cary Santos, de 24 de ani, care a stat la coadă la magazinul Apple din Fifth Avenue, New York de joi seară. El şi-a petrecut noaptea verificând e-mailurile şi citind ştirile pe aparatul său iPad 2.