După Piţurcă, şi Vica Blochina a primit o veste proastă. Ce a decis consiliul de la Survivor Romania 2023

Nervi și tensiuni la cote maxime la Survivor România 2023, după ce Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru au fost propuși pentru eliminare. Deși publicul a votat ca DOC și Ada Dumitru să plece acasă, Consiliul de Nominalizare a decis ca Vica Blochina să părăsească definitiv competiția din Republica Dominicană.

01 feb. 2023, 23:55
După Piţurcă, şi Vica Blochina a primit o veste proastă. Ce a decis consiliul de la Survivor Romania 2023

După Piţurcă, şi Vica Blochina a primit o veste proastă. Ghinionul o urmărește pe Vica Blochina și în Republica Dominicană. După ce Victor Pițurcă a fost reținut în scandalul măștilor neconforme pentru Armată, Vica a fost eliminată de la Survivor România 2023.

Citește și Replici savuroase la Survivor România, între Vica Blochina și Jorge: „Eu îmi cer scuze din toată inima mea, pentru că te-am făcut șarpe. Eu chiar te ador și îmi place mult de tine!”

După Piţurcă, şi Vica Blochina a primit o veste proastă

După ultima ediția de la Survivor, Vica, DOC și Ada Dumitru au fost propuși pentru eliminare. Cei trei concurenți au fost la mâna publicului care a trebuit să voteze cine va rămâne și cine va pleca acasă.

În timp ce DOC și Ada Dumitru au fost votați de public să părăsească Survivor România 2023, Vica Blochina a fost votată de întreaga echipă să iasă definitiv din competiție.

Emisiunea de miercuri seară a fost una plină de nervi și tensiuni pentru echipa Faimoșilor care s-a reunit în Consiliul de nominalizare pentru a-și elimina un coechipier.

Din păcate, Vica Blochina a fost nominalizată de întreaga echipă să părăsească concursul, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru blondină.

„Unul dintre voi în această seară, în acest moment, va părăsi competiția. Concurentul care a întrunit numărul cel mic de voturi, concurentul pentru care Survivor România se încheie în această seară este Vica”, a anunțat Daniel Pavel.

Vestea eliminării vine la scurt timp după ce Victor Pițurcă, fostul amant al Vicăi Blochina și tată copilului său, a fost reținut în scandalul măștilor neconforme pentru Armată.

„Pentru mine, «Survivor» e ceva extrem, extrem de greu. Pur și simplu nu mai fac față“, a spus Vica Blochina.

Un alt concurent care a părăsit competiția este Jorge. După accidentarea pe care a suferit-o pe suferit pe teren, acesta a fost nevoit să se retragă pentru a se recupera în condiții favorabile.

„Avem rezultatul investigaților. Pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale. Jorge, părăsești competiția în această seară, în acest consiliu”, a anunțat Dan Pavel.

Jorge a mărturisit că este extrem de frustrat și îi pare foarte rău că pleacă din concurs.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget”, a spus Jorge.

Citește și Momente intime în pădure surprinse la Survivor 2023! Cine sunt concurenții care și-au șoptit vorbe dulci?