Momente intime în pădure surprinse la Survivor 2023! Cine sunt concurenții care și-au șoptit vorbe dulci?

La „Survivor România” condițiile sunt foarte dure, iar presiunea este enormă. Și totuși, chiar și în aceste condiții, Cupidon își mai bagă coadă printre concurenți. Se pare că deja avem primul cuplu de la concurs, la doar trei săptămâni de la plecarea în Republica Dominicană.

25 ian. 2023, 10:39
Momente intime în pădure surprinse la Survivor 2023! Cine sunt concurenții care și-au șoptit vorbe dulci?
Ce cuvinte dulci își șoptesc concurenții la Survivor

Viața la show-ul „Survivor România” nu este deloc ușoară. Concurenții trăiesc uneori clipe de coșmar în Republica Dominicană. Foamea, oboseala și condițiile total incomode de viață îi afectează pe concurenți. Unii se confruntă cu o nervozitate ridicată, în timp ce alții cedează emoțional în fața presiunii. În astfel de momente, în care vulnerabilitatea este la cote maxime, se poate întâpla foarte ușor ca săgeata lui Cupidon să îi lovească pe concurenți. Se pare că deja s-ar fi format primul cuplu al Survivor 2023.

Citește și: Clipe de panică la Survivor România! Carmen Grebenișan a leșinat în fața colegilor chiar în timpul show-ului

Când presiunea este prea mare este posibil să ai nevoie de puțină consolare. Acesta a fost cazul unui concurent din echipa „Războinicii”. Dorul de casă și singurătatea l-au pe băiat. A avut nevoie de consolare, iar o domnișoară din echipa sa i-a fost alături. Scenele în care au fost surprinși cei doi arată o apropiere cel puțin suspectă.

Ce cuvinte dulci își șoptesc concurenții la Survivor

Răzvan Danciu este concurentul care a avut nevoie de puțină mângâiere din partea cuiva, în aceste momente dificile, iar Andreea Moromote s-a oferit să îl consoleze. Cei doi s-au retras împreună în pădure, departe de tabăra „Războinicilor”, pentru a putea vorbi în liniște despre stările care l-au cuprins pe concurent.

Ce cuvinte dulci își șoptesc concurenții la Survivor
Ce cuvinte dulci își șoptesc concurenții la Survivor

Răzvan este copleșit de dorul de casă, iar cele trei săptămâni petrecute în Republica Dominicană l-au făcut să-și dea seama că nimic nu e mai de preț decât cei dragi:

„Ce realizez aici este că nu există nimic mai de preț decât familia”, a spus acesta, în cadrul emisiunii.

La rândul ei, Andreea i-a șoptit câteva cuvinte frumoase care să-l facă să se simtă mai bine și să-i alunge sentimentul de singurătate. Vorbele dulci au culminat cu mai multe îmbrățișări. Comportamentul celor doi și apropierea cu totul aparte au stârnit semne de întrebare.

„Gândește-te că familia e singura care ne acceptă exact așa cum suntem noi, știi? La ei poți să te întorci mereu, că te primesc acolo cu brațele deschise”, a completat Andreea Moromete.

Citește și: Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023. Medicii au intervenit de urgență. Anunțul făcut de Daniel Pavel