După scandal și reproșuri, a venit timpul și pentru iubire. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată”

Iată că până la urmă iubirea învinge! Cuplul Cristina Cioran și Alex Dobrescu au reușit să găsească o cale de împăcare, iar acum par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au fost surprinși într-un celebru club din Capitală.

24 ian. 2023, 10:35
După scandal și reproșuri, a venit timpul și pentru iubire. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată”
Cristina Cioran se întoarce în brațele iubitului

Anul 2023 începe cu o împăcare spectaculoasă. Cine și-ar fi imaginat că după o despărțire urâtă, cu scandal în plină stradă, ar mai exista vreo cale de împăcare pentru Cristina Cioran? În luna decembrie a anului trecut, actrița si Alex Dobresc se certau în plină stradă, iar despărțirea a fost inevitabilă. A urmat o perioadă de atacuri reciproce, dar se pare că totuși cei doi au reușit să găsească o cale prin care să se întoarcă unul la celălalt. Sentimentele sunt uneori mai puternice decât orgoliile, iar cei doi au înțeles acest lucru.

Citește și: Cristina Cioran, despre întâlnirea cu Alex Dobrescu: „Suntem în relații civilizate!”

Cei doi au o fiică împreună, dar acum câteva săptămâni acest lucru părea că nu mai este deloc important. Cristina Cioran anunța atunci că nu mai este cale de întoarcere.  „Diferențe de opinii, nu ne mai înțelegem”, declara actrița. Deși îm primă fază a fost o despărțire aparent liniștită, lucrurile au escaladat rapid. Acuze, jigniri și reproșuri în plină stradă. Cuplul părea că a încheiat orice socoteală definitiv.

Cristina Cioran se întoarce în brațele iubitului

Și iată că orice este posibil! Cei doi s-au împăcat la Nuba. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși, weekend-ul trecut, unul în brațele celuilalt, în celebrul club din Capitală. S-ar putea zice că aceasta e împăcarea începutului de an. Se pare că cei doi au avut nevoie de puțin timp separat, pentru a înțelege cât de mult se iubesc. În imaginile surprinse de Paparazzii Cancan.ro, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Pare că niciodată nu s-ar fi întâmplat ceva neplăcut între ei.

Cei doi au  ajuns în Nuba sper seară, îmbrăcați elegant, în negru. Cuplul s-a pierdut pe ringul de dans, lasându-se duși de val pe ritmurile muzici. Alex Dobrescu o strângea în brațe pe iubita pe care acum o lună ce o certa în plină stradă!

Petrecerea a ținut până în zori. Cei doi s-au sărutat pasional, iar actrița a profitat de toate atuurile ei pentru a-și recuceri iubitul. Câteva ore bune s-au distrat îndrăgostiții pe ringul de dans. La plecare, ea a ieșit prima, el, vesel tot, a urmat-o, câteva zeci de secunde mai târziu.

Citește și: Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi după despărțire: „Eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”