După scandalul Schengen, Anca Serea și Adi Sînă declară război Austrei: “Adi e naționalist! A luat foc!”

După ce Austria s-a opus aderării României în spațiul Schengen, mai multe vedete au pornit un adevărat război împotriva austriecilor. Printre aceștia se numără și Anca Sera și Adi Sînă.

14 dec. 2022, 12:16
După scandalul Schengen, Anca Serea și Adi Sînă declară război Austrei: “Adi e naționalist! A luat foc!”

Adi Sînă și Anca Serea obișnuiau să meargă în vacanța de iarnă în Austria, însă anul acesta lucrurile s-au schimbat și asta pentru că cei doi sunt foarte revoltați pe austrieci. Mai mult, Adi Sînă și-a anulat vacanța în Austria pe care o avea deja programată.

După scandalul Schengen, Anca Serea și Adi Sînă declară război Austrei: “Adi e naționalist! A luat foc!

Austria și Olanda s-au împotrivit pe data de 8 decembrie intrării României în spațiul Schengen. Acest lucru i-a revoltat teribil pe români. În rândul acestora au intrat și Adi Sînă și Anca Serea. Cântărețul și-a anulat  și el vacanța la schi în Austria, pe care o rezervase pentru luna ianuarie a anului viitor. Deși Anca Serea a încercat să îl mai liniștească, nu a reușit.

Citește și: Mugur Mihăescu, despre cum au fost păcăliţi românii cu facturile la curent. „Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi!”

”Moș Crăciun ne găsește în casa nouă, sperăm să terminăm la timp amenajările. Vom face prăjituri, vom găti tradioținal românește, primim invitați, vine mama mea, fratele meu. De Revelion, Adi va pleca din țară, iar eu voi pertece cu nașii noștri și apoi, în ianuarie, plecăm cu toții în Franța, la schi. Adi a schimbat pe ultima sută de metri destinația. Trebuia să plecăm în Austria, dar el a anulat imediat vacanța, după ce a aflat că austriecii nu ne-au lăsat în Shengen! I-am zis: «ești nebun!»Noi mergeam în Austria în vacanță, în fiecare an, la schi. Era o tradiție la noi. A schimbat imediat și a luat undeva în Franța! N-am putut să-l conving, el e încăpățânat de felul lui!”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Citeşte şi : Mugur Mihăescu tună și fulgeră după votul umilitor dat de Austria: „Anumite țări din Europa ne consideră o colonie de ordinari!”

După 11 de ani așteptare, România nu a intrat în spațiul Schengen. Oameni politici, vedete, dar și afaceriști au renunțat la conturile lor din băncile cu capital austriac și sunt foarte revoltați pe austrieci.

Mugur Mihăescu, reacție dură după ce Austria s-a opus aderării României în spațiul Schengen

„Eu nu pot sa ii spun nici macar gargara ieftina. Ok, sa plece Petrom si OMV de aici si sa extraga gaze si petrol de la ei din tara. La fel si lemn. Credeti ca nu se gasesc firme care sa scoata petrol si gaze in Romania pe redevente corecte? Am putea sa crestem redeventa de 2, 3 sau 4 ori, prin lege, in conditii de criza economica, pe o perioada scurta, de 3 ani, sa zicem. Si atunci sa alimentam toti la Petrom si OMV, pentru ca stim ca banii se intorc la statul roman. Nu exista sa nu se poata, trebuie doar sa te duca capul. Dar astia nu au facut niciun business in viata lor. Imi spuneti mie ca se vaita asta de raul nostru, ce o sa faca saracii romani fara ei. Exista atata finanta in lumea asta, in Orientul Mijlociu, in China. Daca nu mai fac profit, vor veni altii, care sa ne trateze ca pe parteneri, nu ca pe niste sulfe. Fiecare picatura conteaza. Picatura cu picatura se umple oala. Eu am conturi doar la banci romanesti, intotdeauna am lucrat bine cu ele. Carburant, mai nou, bag de la Rompetrol. Inainte mai bagam si de la ei. Nu mai servesc Red Bull. Daca clientii mei au carduri la banci austriece, merg si scot cash de la bancomat. Nu am stiut ca si BCR este asa, dar se rezolva intr-o ora. Le spun angajatilor sa le spuna clientilor care au card BCR sa mearga sa scoata de la bancomat. Am fost in Viena, mi-a placut, nu-mi mai place. Putem sa avem relatii cu Austria, s-a dovedit, dar sa isi schimbe ei politicul, cum si noi trebuie sa stergem pe jos cu clasa politica de 33 de ani din Romania. Vreti sa avem o Europa asa cum o clamam, si doar o clamam, unita? Poporul asta este format din homo sapiens, suntem bipezi. Daca ai coloana vertebrala, nu stai capra. Noi de 33 de ani am vandut tot: justitie, industrie, termocentrale.”, a spus Mugur Mihăescu pentru România TV