Durere mare, a fost găsit mort în această dimineaţă. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă

Moartea suspectă a unui bărbat din comuna Straja este cercetată de polițiști, după ce cadavrul său a fost descoperit dimineaţa în albia râului Suceava.

22 mart. 2019, 10:39
Durere mare, a fost găsit mort în această dimineaţă. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă

Polițiștii orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 – miercuri, 20 martie – că în albia râului Suceava, în zona Moară de pe raza comunei Straja, este decedat un bărbat. Cel care a sunat s-a prezentat la numărul de urgență ca fiind fratele celui decedat, Aurel P., de 53 de ani, consemnează obiectivdesuceava.ro.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au descoperit – la o distanță de circa 50 de metri de malul râului, în albia Sucevei – un cadavru. Cadavrul a fost identificat ca fiind al lui Aurel P., găsit în poziția culcat cu fața în jos și cu capul și cu picioarele în apă. La fața locului a sosit și un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care l-a scos la mal.

Cu ocazia examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă leziuni. Din verificările efectuate de oamenii legii reiese că pe 19 martie, în jurul orei 11.00, bărbatul a plecat de acasă spre pădure, având asupra sa un motofierăstrău mecanic și un topor, cu intenția de a tăia niște lemne pentru gospodărie. El nu a revenit la domiciliu, fiind găsit decedat a doua zi dimineață, în jurul orei 08.30, de fratele său. Încă nu a fost stabilită cu exactitate cauza morții bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la morgă, pentru efectuarea unei necropsii care va stabili cauza exactă a morții bărbatului de 53 de ani. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, deschis pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.