Durere mare în familia Mariei. Fetiţa moartă de leucemie a fost înmormântată

Momente cumplite în familia fetiţei de 12 ani care a murit de leucemie în timp ce mama ei era dispărută. Copila a fost condusă joi pe ultimul drum. Părinţii sunt sfâşiaţi de durere, iar mama ei a aflat că a murit abia când s-a întors la spital. Ea spune că a plecat de disperare, să se roage la mai multe mănăstiri.

15 ian. 2015, 09:32
Durere mare în familia Mariei. Fetiţa moartă de leucemie a fost înmormântată

Fetiţa care a murit cu câteva zile înainte de a împlini 13 ani a fost condusă joi pe ultimul drum de rude şi cunoscuţi, informează România TV.

Citeşte şi Femeia care şi-a părăsit fiica bolnavă de leucemie a revenit la spital. Fiica ei s-a stins din viaţă

Durerea este mare în familia copilei, care în luna decembrie a fost diagnosticată cu o formă severă de leucemie. În această săptămână, starea ei de sănătate s-a agravat, iar Maria a pierdut lupta cu viaţa.

Citeşte şi Fetiţa femeii dispărute la Cluj A MURIT în spital. Mama este căutată în continuare

La căpătâiul fetei a stat şi mama ei, care la sfârşitul săptămânii trecute a dispărut din spital. Forţe impresionante de ordine au căutat-o pe femeie în tot judeţul, întrucât rudele se temeau să nu recurgă la un gest necugetat. Marţi seară femeia a apărut la spital şi a povestit că a plecat la mai multe mănăstiri din ţară pentru a se ruga pentru sănătatea fetiţei ei. A fost însă prea târziu, când mama s-a întors Maria era deja moartă.