Duşmani în politică, împreună la paradă. 1 Decembrie, ziua tensiunilor politice în ultimii ani VIDEO

Duşmani în politică, împreună de 1 decembrie. Traian Băsescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu participă la parada de la Arcul de Triumf. Este prima dată de la suspendare cînd cei trei sunt împreună la un eveniment. De-a lungul anilor, ziua de 1 decembrie a fost marcată de tensiuni. Politicienii au fost huiduiţi la scenă deschisă sau aceştia s-au ignorat între ei.

RomaniaTV.net
01 dec. 2012, 08:52
Duşmani în politică, împreună la paradă. 1 Decembrie, ziua tensiunilor politice în ultimii ani VIDEO

Fluieraţi de alegători şi cu ignoranţă. Aşa au petrecut politicienii de ziua României în ultimii cinci ani. De la preşedintele Traian Băsescu, până la şefi ai PSD şi PNL, toţi au fost huiduiţi de alegători pe 1 decembrie şi s-au ignorat între ei la ceremoniile la care s-au întâlnit.

De ziua naţională în 2011, Traian Băsescu şi Emil Boc au fost huiduiţi şi n-a fost prima dată când s-a întâmplat la ceremoniile organizate de 1 Decembrie.

În 2010, spre exemplu, Emil Boc a fost fluierat la Arcul de Triumf din Capitală.

De Ziua Naţională, preşedintele Traian Băsescu a fost în Kazahstan, la summitul OSCE. În România n-a primit, însă, onorul Mircea Geoană, al doilea om în stat la acea vreme, ci … Emil Boc.

În 2009, preşedintele Traian Băsescu i-a salutat pe membrii PDL şi i-a ignorat pe foştii şefi de stat, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, la ceremonia de la Arcul de Trimf.

După parada militară, Traian Băsescu a făcut o baie de mulţime la Primăria Sectorului 2, Unde edilul Neculai Onţanu a împărţit fasole cu costiţă şi ţuică fiartă.

1 Decembrie 2008 i-a prins pe cei mai mulţi politicieni la parada militară organizată în Capitală. Traian Băsescu, Emil Constantinescu, Nicolae Văcăroiu şi Călin Popescu Tăriceanu, pe atunci prim-ministru, au fost la Arcul de Trimf. Preşedintele a ignorat şi atunci câţiva politicieni, printre care şi pe Mircea Geoană care avea să devină al doilea om în stat.