E drama momentului în muzica românească. Fuego, în lacrimi!

Paul Surugiu (Fuego) a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artistul a scris cu melancolie despre sărbătorile de iarnă din trecut.

10 dec. 2018, 18:00
E drama momentului în muzica românească. Fuego, în lacrimi!

Paul Surugiu (Fuego) este cu gândul spre o altă lume din trecut.

Habar nu aveai care este meseria de bază a lui FUEGO. Nimeni nu s-ar fi gândit la ASTA

„Dragă iarnă, ți-am conturat de ani de zile ode întregi. Colinde ți-am cântat, te-am si pictat, oamenii i-am apropiat de tine și totuși nu m-ai întrebat niciodată cum și de ce am făcut eu ca idila asta să dureze atât!

Vezi tu, când apari, imaginile de ieri se construiesc. Așa mi se întâmplă mie, să vreau să mă duci în ieri, cu mintea mea de azi, cu cerul în ochi dezgolit și cu viața toată reluată ca într-o ninsoare!

Tu iarnă, mi-ai dat și sărbători mai triste. M-ai dus departe și-am ratat unele bucurii cu ai mei. Le-am ratat zâmbetele și n-am avut parte de împlinirea de a fi cu toții la masă în ziua de Crăciun! Pe Moșul nu-l mai aștept de ceva vreme, dar acum eu m-am transformat într-unul, aducând picturi si cadouri muzicale publicului meu. Printre ele, cel de mai jos, un cântec emblemă scris de mine, pe versurile lui Adrian Artene – „LA PORȚILE RAIULUI”, a scris Fuego pe Facebook.