E fericire mare în familia Andreei Bălan. Familia sa se măreşte cu încă un membru

După despărţirea de George Burcea, Andreea Bălan pare că îşi vede de viaţă. Artista a făcut un anunţ prin care spune că familia ei se măreşte.

07 sept. 2021, 09:58
E fericire mare în familia Andreei Bălan. Familia sa se măreşte cu încă un membru

E fericire mare în familia Andreei Bălan. Iubita cântăreaţă tocmai a decis să adopte o pisicuţă şi să le facă viaţa mult mai frumoasă fetiţelor sale.

E fericire mare în familia Andreei Bălan. Familia sa se măreşte cu încă un membru

Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan  este extrem de activă și nu trece o zi fără să posteze. În urmă cu câteva ore, artista și-a luat prin surprindere comunitatea. Se pare că blondina a decis să adopte un pui de pisică pentru fiicele ei. Vedeta are acum nevoie de sugestii pentru a o boteza pe micuță.

„This sweet kitten has a home now, our home ❤️ Pur si simplu am luat-o acasa pentru Ella si Clara 👩‍👧‍👧 Ce nume sa ii punem?”, a scris pe rețelele de socialiare Andreea Bălan.

Internauţii au reacţionat imediat şi s-au bucurat extrem de tare pentru decizia pe care Andreea Bălan a luat-o.

„LARA venit din numele fetitelor tale/ Superb Andreea!!!❤️❤️❤️ Pune-i numele Katia🥳💕/ Te rog pune-i numele Caramel!/ Aaru- inseamna Love, Sun, Soul”, sunt doar câteva dinre comentariile primite de Andreea la postarea cu pisicuța.

George Burcea și Andreea Bălan au pus capăt relației lor de mai bine de un an, dar procesul de divorț nu a ajuns la final. Cei doi se luptă pentru custodia celor două fetițe. Actorul va fi nevoit, cel mai probabil, să plătească pensie alimentară pentru cele două fetiţe pe care le are cu Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la finalul anului 2019, iar divorțul este încă în desfășurare. Cel mai probabil, cele două fetiței vor rămân în grija Andreei Bălan, iar actorul va fi nevoit să plătească pensie alimentară. Astfel, conform legii o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele sale. Potrivit Fanatik, pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar. Mai mult, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.

Citeşte şi: George Burcea va plăti pensie alimentară. Câţi bani va încasa Andreea Bălan
 


loading...