E oficial! Anamaria Prodan recunoaște că e implicată într-o nouă relație. Cine e Ibrahim Ashary, medicul arab alături de care apare în ipostaze tandre

Anamaria Prodan este implicată într-o nouă relație. Cel puțin asta lasă de înțeles prin ultimele poze postate pe rețelele sociale. Impresara s-a fotografiat în timp ce se ținea de mână cu noul ei iubit.

12 aug. 2022, 15:44

Deși în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a urmat exemplul soțului său și își vede mai departe de viața personală. În timp ce Reghecampf e mai discret și preferă să-și țină viața de familie departe de ochii curioșilor, impresara a ales să le arate tuturor cât de fericită este.

Într-una din fotografiile postate recent pe Social Media, Anamaria Prodan apare ținându-se de mână cu un bărbat căruia nu i-a dezvăluit identitatea. Fotografia cu cei doi a fost făcută la un hotel din Dubai, unde s-a pozat și alături de doctorul Al Ashary. Astfel, urmăritorii impresarei au dedus că cei doi sunt într-o relație. Mai ales judecând după mesajele romantice și numeroasele fotografii pe care le-au făcut împreună.

Bărbatul din postarea impresarei este un medic arab, pe nume Ibrahim Ashary, care locuiește în Dubai. El a făcut studiile în Germania, la University of Tubingen, de unde este și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Este specializat pe chirurgie plastică și este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni chirurgi care se ocupă de rinplastie și liftin facial. Medicul se mândrește cu dezvoltarea unei noi tehnici, „Ashary Thread Lift Technique”, o soluție de înfrumusețare foarte râvnită în prezent în întreaga lume.

Anamaria Prodan a spus în repetate rânduri că nu are de gând să facă nicio declarație despre vreo nouă relație pe care o are până când nu se încheie divorțul de tatăl copilului ei, Laurențiu Reghecampf.

În urmă cu două luni, impresara a dezvăluit că ar avea pe cineva, dar consideră că este mai bine să își trăiască iubirea în taină.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a mai spus Anamaria Prodan, la Star Matinal.

Citește și Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Trăiesc, iubesc, dar nu fac copii cu toți care trec pe la toate!”

Citește și Dovada clară că Anamaria Prodan iubeşte din nou. Mesajul postat pe Instagram, mai mult decât grăitor: „Deja locuieşte în inima mea”