E oficial! HBO Max a fost lansat în România de astăzi! Cât costă abonamentul și ce vedem pe platformă

HBO Max s-a lansat oficial în România de marți, 8 martie. Platforma care înlocuiește HBO Go, cea care era valabilă până acum, vine cu o mulțime de filme și seriale noi.

08 mart. 2022, 14:02
E oficial! HBO Max a fost lansat în România de astăzi! Cât costă abonamentul și ce vedem pe platformă

HBO Max a fost lansat în România de astăzi! Dune, Peacemaker, Supernatural sau Fringe sunt doar câteva dintre titlurile mult așteptate de pe platformă. Tot astăzi, în ziua lansării, se lansează pe platformă serialul românesc „Ruxx”, cu Şerban Pavlu şi Raluca Aprodu. Pe platformă găsiți și filme și seriale originale Hbo Max.

De asemenea, de la 1 aprilie, platforma va lansa în România şi primul său talent show, One True Singer, produs în parteneriat cu casa de muzică Global Records. Platforma de streaming este disponibilă în Google Play şi pe PC.

Abonamentul lunar la Hbo Max este de 4,99 euro, pentru abonații noi. Totuși, clienții vechi ai Hbo Go sau cei care se înregistrează până la finalul lunii martie 2022 vor avea parte de reducere: 3,30 euro pe lună pe toată durata abonamentului.

„Această ofertă este valabilă de la data de 8 martie 2022 până la data de 31 martie 2022 (”Perioada Promoțională”). Oferta se aplică numai planurilor de abonament lunare HBO Max care se reînnoiesc automat. Oferta este valabilă prin hbomax.com și prin partenerii agreați. Numai persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani pot să se aboneze la această platformă. Oferta poate fi valorificată numai o singură dată de o persoană și numai pe durata Perioadei Promoționale. Oferta nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă pentru platformade streaming. Dacă dumneavoastră sunteți un client eligibil și doriți să beneficiați de această ofertă veți primi o reducere de treizecișitrei la sută (33%) din prețul abonamentului lunar în vigoare la data respectivă, pentru o perioadă de timp care va dura atâta vreme cât vă mențineți planul de abonament lunar împreună cu un mijloc de plată valid”, au transmis reprezentanții companiei.

Platforma cea nouă de la HBO va avea şi abonament anual pentru clienţii noi: un abonament de 12 luni la preţul de 8 luni. Iar, după 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus şi un abonament anual la preţul de 39.90 euro/an.

Noua platformă permite crearea a 5 profiluri, 3 streamuri simultane şi număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament. Ca şi caracteristici tehnice sunt bifate: sunet 5.1 surround, Dolby Atmos şi anumite titluri disponibile în 4k.

Cei care au deja instalat Hbo Go vor trece automat la Hbo Max, folosind aceleași date de logare.

HBO pătrunde pe o piață deja aglomerată, unde are competitori impunători, precum Netflix, Disney +, Amazon Prime sau Apple. HBO Max face primii pași cu seriale apreciate, cum ar fi ‘Game of Thrones’ şi ‘Sex and the City’, dar și filme Warner, care vor apărea pe platformă la doar șase săptămâni de la lansarea în cinematografe.