E oficial! Marcel Boloş, numit ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării. Klaus Iohannis a semnat decretul

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care Marcel Boloş este numit în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat Administraţia Prezidenţială.

28 ian. 2022, 10:34
E oficial! Marcel Boloş, numit ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării. Klaus Iohannis a semnat decretul

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru de către Marcel Boloş va avea loc, vineri, la ora 14,00, la Palatul Cotroceni, au precizat surse citate de Agerpres.

„La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează efectele Decretului nr. 1311/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1201 din 17 decembrie 2021”, mai arată Administraţia Prezidenţială.

Citeşte şi: Numirea lui Marcel Boloş la Ministerul Digitalizării, validată de PNL. Anunţul lui Florin Cîţu

Nominalizarea lui Marcel Boloş pentru funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării a fost validată, joi, de Biroul Politic Naţional al PNL.

„A fost validată nominalizarea domnului Marcel Boloş pentru ministerul Digitalizării. Îi urăm succes domnului Boloş şi are toată susţinerea PNL pentru a avea un mandat de succes într-un domeniu şi un minister cu multe provocări în perioada următoare”, a anunţat Florin Cîţu.

Marcel Boloş a fost votat ca propunere pentru Ministerul Cercetării şi Digitalizării în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, existând un singur vot „împotrivă”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, replici acide în scandalul cu Florin Cîţu. „Să depăşim zona de fandoseli. Încercările de a duce discuţiile în altă zonă mă lasă rece”

Pe 15 decembrie, Florin Roman a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, iar pe 17 decembrie preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat interimar pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

 


loading...
Partenerii noștri