Numirea lui Marcel Boloş la Ministerul Digitalizării, validată de PNL. Anunţul lui Florin Cîţu

Florin Cîţu a anunţat joi că forul de conducere al PNL a validat numirea lui Marcel Boloş la conducerea Ministerului Digitalizării.

27 ian. 2022, 12:12
Numirea lui Marcel Boloş la Ministerul Digitalizării, validată de PNL. Anunţul lui Florin Cîţu

Numirea lui Marcel Boloş la Ministerul Digitalizării a fost singurul abordat în cadrul Biroului Politic al PNL.

„A fost validată nominalizarea domnului Marcel Boloş pentru ministerul Digitalizării.

Îi urăm succes domnului Boloş şi are toată susţinerea PNL pentru a avea un mandat de succes într-un domeniu şi un minister cu multe provocări în perioada următoare”, a anunţat Florin Cîţu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, replici acide în scandalul cu Florin Cîţu. „Să depăşim zona de fandoseli. Încercările de a duce discuţiile în altă zonă mă lasă rece”

Marcel Boloş a fost votat ca propunere pentru Ministerul Cercetării şi Digitalizării în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, existând un singur vot „împotrivă”, au precizat surse politice citate de Adevărul.

Liberalii şi premierul sunt obligaţi să aleagă succesorul lui Florin Roman în vârful ministerului până vineri, când expiră interimatul lui Virgil Popescu.

Fostul ministru al fondurilor europene Marcel Boloș a confirmat că a acceptat propunerea PNL de a prelua Ministerul Cerecetării, Inovării și Digitalizării. Boloș spune că a purtat destule discuții cu liberalii înainte de a-și asuma acest portofoliu, relatează actualdecluj.ro.

Am acceptat această propunere după multe discuții și sub rezerva acestei componente tehnice care ține de digitalizare. Eu vreau ca toate proiectele de digitalizare să fie duse la bun sfârșit, ca atare va fi nevoie și de expertiza secretarului de stat pentru acest domeniu”, a spus Boloș, care este acum șeful Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Vest.

Citeşte şi: Focare de COVID-19 în jurul Capitalei. Incidenţă peste 20 la mie în două localităţi din Ilfov


loading...
Partenerii noștri