E oficial! Nicușor Dan i-a anunțat pe bucureșteni că nu vor avea căldură TOATĂ IARNA! ”Urmează trei luni cum au fost cele două săptămâni”

Primarul Capitalei a explicat faptul că bucureștenii vor mai îndura frigul din apartamente pentru încă trei luni. Nicușor Dan susține că în acest an singura soluție este să se acționeze rapid la avarii.

08 dec. 2020, 21:44
E oficial! Nicușor Dan i-a anunțat pe bucureșteni că nu vor avea căldură TOATĂ IARNA! ”Urmează trei luni cum au fost cele două săptămâni”

E oficial. Nicușor Dan a explicat la Digi24 faptul că bucureștenii nu vor beneficia de căldură nici în această iarnă, singura soluție fiind acționarea rapidă la avarii și înființarea unui call-center.

Citește și: Nicuşor Dan, despre carantinarea Capitalei: Carantina se impune când un anumit indicator ajunge la 6

”Nu putem face mai mult decât am promis în campania electorală. Există un indicator. Câtă apă se pierde, această cantintate de apă e de trei ori mai multă decât acum trei ani. Asta e situaţia pe care am moştenit-o, oricum sistemul acesta mergea mai mult târâindu-se, erau nişte lucrări de cârpeală care se făcea în fiecare vară, însă anul acesta nu s-au făcut aceste lucrări de mentenanţă de cârpeală. Anul acesta nu putem decât să acţionăm cât se poate de repede la avarii. Am înfiinţat un call-center” , susține primarul Capitalei.

”La schimbări bruşte de temperatură, există un sistem care nu poate pompa cât trebuie, iar pentru o temperatură de confort putem aştepta mai mult timp. Urmează trei luni pentru bucureşteni cum au fost aceste două săptămâni, din păcate” , a explicat Nicușor Dan.

E oficial! Primarul Capitalei a explicat faptul că o reparație durează mai puțin de 16 ore în mai mult de 95% dintre cazuri, în situația în care nu se sparge o țeavă.

Citește și: Luminiţe de Crăciun în Bucureşti 2020. Nicuşor Dan anunţă când vin Sărbătorile de iarnă în Capitală

”Există un număr de telefon. O reparaţie durează mai puţin de 16 ore, în mai mult de 95% din cazuri, asta dacă nu se sparge altceva. Avem un call center, iar operatorul poate explica în funcţie de zona în care te aflii cât va dura avaria. Asta e tot ce putem face anul acesta!” , a explicat edilul.