E oficial! Pepe și Yasmine Ody, vacanță în familie alături de copiii artistului la Disneyland în Paris

Pepe și Yasmine Ody și-au oficializat relația printr-o vacanță în familie la Disneyland Paris, unde cei doi au plecat împreună cu cele două fetițe ale artistului și au petrecut precum o familie adevărată.

07 iul. 2021, 17:27

Pepe

și-a oficializat relația cu superba brunetă Yasmine Ody, printr-o excursie în familie la Disneyland, Paris, alături de cele două fetițe ale artistului. Pepe și Yasmine Ody au avut parte de momente superbe împreună, mai ales că artistul i-a adus și pe cei doi copii ai săi, ceea ce dovedește că relația dintre cântăreț și brunetă a ajuns să fie una serioasă.

Atât Pepe cât și Yasmine au postat pe conturile personale de Instagram, poze din excursia la Disneyland, iar imaginile îi înfățișează pe îndrăgostiți într-o atmosferă de familie în timp ce se joacă cu fiicele cântărețului, Rosa și Maria.

Fotografiile demonstrează că cele două fiice ale lui Pepe au acceptat-o pe Yasmine, ceea ce face ca relația dintre brunetă și Pepe să se închege și mai tare. Artistul și focoasa brunetă formează de ceva vreme un cuplu, însă cei doi au fost extrem de discreți până la acest moment și rareori s-au afișat împreună. Pepe nu a dat foarte multe declarații despre relația lui cu Yasmine, însă a dat de înțeles că nu exclude ca situația să evolueze între cei doi.

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe  Instagram.

Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit cancan.ro.

Pepe vrea să se căsătorească din nou: „Poate mai urmează încă un copil”

Pepe vrea să se căsătorească din nou. Deşi are o relaţie în acest moment, se iubeşte cu make-up artista Yasmine Ody, în vârstă de 26 de ani, a recunoscut că nu şi-a dorit divorţul de Raluca Pastramă. „Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult”, a declarat Pepe.