E soţie de fotbalist şi a fost numită cea mai stilată femeie a ultimului deceniu

Victoria Beckham a fost numită femeia deceniului, în cadrul evenimentului "Glamour Women Of The Year", datorită aportului adus în lumea modei şi a apariţiilor chic şi aristocratice.

RomaniaTV.net
05 iun. 2013, 08:03

Încă din perioada Spice Girls, Posh Spice se remarca la fiecare apariţie în public ca fiind cea mai stilată dintre toate colegele ei de trupă.

Victoria Beckham a fost premiată la petrecerea „Glamour Women Of The Year”, care a avut loc la Berkeley Square Gardens, eveniment la care au participat şi Kylie Minogue, Jessie J., Miranda Hart, Rita Ora şi Daniel Radcliffe.
„Doresc să felicit toate femeile. Iubesc să susţin femeile… Putere femeilor” a adăugat Victoria Beckham la înmânarea premiului.

Victoria Beckham, în vârstă de 39 de ani, a fost însoţită la acest eveniment de fiul ei Brooklyn căruia a ţinut să îi mulţumească. „Îţi multumesc Brooklyn, însoţitorul meu din această seară şi cel mai frumos bărbat din încăpere”, a adăugat Victoria.

David Beckham, soţul Victoriei, nu a putut fi prezent la petrecere, acesta fiind plecat într-o călătorie de afaceri în Miami, Florida.