E ziua lui! Prinţul George, la trei ani

Astăzi, cel mai adorabil prinț din lume împlinește trei ani de viață. Un prinț George care a crescut sub ochii noștri, de la bebelușul problemă care o trăgea de păr pe Kate Middleton și făcea o fetiță să plângă, în timpul turneului părinților lor, Ducii de Cambridge, în Australia și Noua Zeelandă, la puștiul neastâmpărat ce aleargă prin grădinile de la Anmer Hall.

RomaniaTV.net
22 iul. 2016, 12:06
E ziua lui! Prinţul George, la trei ani

Un puști care nu i-a cucerit doar pe monarhiștii moderni din Regat și chiar din alte părți ale lumii, ci chiar și pe cel mai puternic om de pe planetă, Barack Obama. Episodul este deja faimos. Când acesta a sosit în Londra, într-o vizită oficială alături de Michelle Obama, și a luat cina cu ducii, la Palatul Kensington, un prinț George îmbrăcat doar în pijama și în halat de casă cu monogramă și-a părăsit pătuțul pentru a da noroc cu Barack.

Citeşte şi  Barack Obama, întâmpinat de un prinţ în pijama. Imaginea cu prinţul George a cucerit presa din întreaga lume

„Nimeni nu mă va opri să-i urez Majestății Sale „la mulți ani” și să-l întâlnesc pe George, care este adorabil”, avea să declare președintele american, odată aterizat pe pământ britanic. În afară de faptul că al treilea pe linia de succesiune la tron este foarte drăgălaș și neastâmpărat, un alt aspect pe care-l știm, de-acum, foarte bine este că puștiul se dă în vânt după avioane.

Citește pe okmagazine.ro un material special despre Prințul George, dar și alți prinți de la Buckingham!