Femeie de 24 de ani găsită moartă în casă. Poliția spune că s-a sinucis, dar rudele spun că a fost ucisă: „Era vânătă la mâini, nasul spart. Primise mesaje de amenințare”

O femeie de 24 de ani, mama unui copil de trei ani, a fost găsită fără suflare în casă. Din primele date, polițiștii înclină spre varianta sinuciderii. Rudele tinerei nu sunt de acord şi spun că femeia a fost ucisă.

13 oct. 2022, 09:25
Femeie de 24 de ani găsită moartă în casă. Poliția spune că s-a sinucis, dar rudele spun că a fost ucisă: „Era vânătă la mâini, nasul spart. Primise mesaje de amenințare”

Anchetă în Tulcea după ce o tânără de doar 24 de ani, mamă a unui copil de trei ani, a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii înclină spre varianta sinuciderii, deși rudele femeii spun că nu ar fi recurs niciodată la un astfel de gest. Mai mult, rudele spun că în casă ar fi fost găsite urme de sânge suspecte și că tânăra femeie ar fi primit mai multe mesaje de amenințare din partea unui bărbat și a unei femei.

Citeşte şi: Familie moartă în accident după pelerinaj la Sfânta Parascheva. Doi copii şi părinţii lor şi-au pierdut viaţa

Florentina Negru locuia de câțiva ani în Babadag. Era căsătorită, iar soțul era plecat la muncă în Danemarca.  Săptămâna trecută, un vecin a fost alertat de educatoarea copilului că femeia nu a venit să-l ia de la grădiniță. Vecinul a mers la locuinţa femeii şi a găsit-o pe aceasta căzută pe jos. De asemenea, pe tocul uşii erau mai multe urme de sânge.

„Era plină de praf, avea părul ciufulit. Pe hol, când am ieșit, erau câteva pete de sânge, pe terasă, afară, era o pată de sânge, papucii ei aruncați sub masă”, a declarat o vecinăa femeii de 24 de ani.

Vecinii au alertat poliţia, iar agenţii sosiţi la locuinţa femeii au concluzionat că s-a sinucis, spânzurându-se.

Rudele şi cunoscuţii femeii nu vor să accepte concluzia trasă de poliţişti. „Nu a venit o medicină legală, nu a venit un procuror criminalist, nu s-a sigilat locul pentru că s-a spus că s-a spânzurat”.

Citeşte şi: Bătrân înşelat de falşi angajaţi de la gaze. Hoţii au fost filmaţi în timp ce-i furau banii din casă VIDEO

Nici soţul femeii nu acceptă varianta poliţiştilor care au concluzionat că s-a sinucis.

„Aici scrie insuficiență cardio-respiratorie acută, asfixiere mecanică, spânzurare, dar ce fel de spânzurare că atunci când am văzut-o în sicriu… era vânătă la mâini, nasul spart. Mesaje de amenințare pe WhatsApp de la un anumit și din partea soției acestuia. Erau multe, foarte multe, mesaje vocale și fotografii”, spune soţul femeii, citat de stirileprotv.ro.